Stage lopen bij Mezz

Stage lopen bij Mezz? Dat kan! Hou je van livemuziek en werk je graag in een creatieve omgeving dan is Mezz de plek voor jou. Bij Mezz werken we al jaren met stagiaires van verschillende opleidingen en draai je als volwaardig lid mee in het team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en draagt bij aan het eindproduct.  Van het mixen van bandjes tot vormgeving van het promomateriaal tot producties leiden het zijn allemaal mogelijkheden binnen Mezz. We werken zowel met HBO als MBO stagiaires.

Programma/productie
Voor de afdeling programma en productie zoeken we een stagiaire die vaardig is in het plannen en voorbereiden van producties. Je bent hierbij veel in contact met bands en boekers om ervoor te zorgen dat elke show van begin tot eind goed verloopt. Je werkt nauw samen met onze productieleider en programmeur en leert wat er allemaal bij komt kijken om een show zo voor te bereiden dat band en publiek een perfecte avond hebben.

Lijkt jou dit wat?  Check dan snel de volledige vacature:
STAGIAIR(E) programma/productie – 32 tot 38 uur per week

Techniek (licht of geluid)
Voor onze techniek afdeling zoeken we toppers van de licht- en geluidstechniek opleidingen. Als techniek stagiaire bij Mezz krijg je heel veel kansen om zelf aan de knoppen te mogen zitten. Je bent niet heel de dag kisten aan het schuiven of kabels aan het poetsen, maar je gaat ook  zelf bandjes mixen en/of uitlichten. In eerste instantie wordt je begeleid door onze vaste technici maar na verloop van tijd ga je ook geheel zelfstandig shows draaien.

Lijkt je dit wat? Check dan snel de volledige vacature:
STAGIAIR(E) techniek (licht of geluid) – aantal uren in overleg