Ik Zie U Graag
2024
Ik Zie U Graag barstte uit haar voegen in 2023. Dit jaar is Ik Zie U Graag terug in het Pinksterweekend op 18 en 19 mei. Extra bijzonder dit jaar: Ik Zie U Graag trekt de stad in! Naast shows in MEZZ, zie je ook optredens in Chassé Theater en Nieuwe Veste. Voor deze editie slaat MEZZ de handen ineen met Chassé Theater en brengt het festival nog meer livemuziek, maar ook theater en cabaret. Breda bruist van het Belgische talent op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei. Er is aandacht voor aanstormend talent, maar natuurlijk vind je ook bekende Belgische acts op het festival.

Ik Zie U Graag festival
18 & 19 mei

Koop nu je passe-partout

Tickets

Koop een passe-partout voor het hele weekend voor € 90 en ben verzekerd van een toegang op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei. Of koop voor € 55 een dagkaart voor je favoriete dag.

LINE-UP

In maart volgen nog veel meer namen.

Ik Zie U Graag

Zaterdag

Op zaterdag bespeelt Ik Zie U Graag zowel MEZZ als Chassé Theater. Met in Chassé Theater Hooverphonic, The Bony King Of Nowhere en Dijf Sanders. In MEZZ zie je Whispering Sons, Borokov Borokov en Mayorga. 

Hooverphonic

Zondag

Op zondag bespeelt Ik Zie U Graag maar liefst drie locaties. Naast MEZZ en Chassé Theater, doet ook Nieuwe Veste mee.

Novastar is te zien in Chassé Theater. Douglas Firs en Poltrock zijn te zien in Nieuwe Veste en Stef Kamil Carlens en Brihang in MEZZ.

Novastar