Ik Zie U Graag 2020

Op vrijdag 3 april en zaterdag 4 april presenteert Mezz hét Belgische festival van Nederland: Ik Zie U Graag. Tijdens dit tweedaagse festival ontdek je een heel weekend lang spannende acts uit de broeierige, bruisende Belgische muziekscène.

In België broeit het in de muziekscene als nooit tevoren en het aanbod is onverminderd groot. De nadruk ligt op opkomende Belgisch talent met acts die in eigen land al meer bekendheid hebben of zelfs al gevestigd zijn.

Ik Zie U Graag festival
3 & 4 april 2020
Mezz Breda, Keizerstraat 101

Pssst...

Wij houden de line-up nog heel eventjes geheim, maar we weten zeker dat een aantal acts zichzelf de komende dagen al bekend zal maken. Houd vooral je ogen en oren de komende dagen open en let the puzzle begin!

En we hebben iets leuks voor de diehard liefhebber van Belgische muziek. Nog tot 21 oktober koop je blind een extra voordelige passe-partout voor maar € 38,00.

Tickets

De kaartverkoop voor Ik Zie U Graag is begonnen! Een blinde passe-partout is verkrijgbaar tot 21 oktober 12.00 uur en kost € 38,00. Daarna kost een passe-partout € 42,00. Een dagkaart voor vrijdag of zaterdag is verkrijgbaar voor € 26,50.