BSO
De Bredase Stage Overname
Het culturele clubhuis van MEZZ is twee keer per maand geopend. Diverse programma’s worden samengesteld door stadsprogrammeur Casper van MEZZ, in samenwerking met creatieve initiatiefnemers. Tijdens de BSO wordt de Kleine Zaal volledig overgenomen, de BSO staat daarom voor: De Bredase Stage Overname.

Meld je aan!

Heb jij een leuk idee of concept en wil je dit graag uitvoeren in onze Kleine Zaal? Aanmelden kan hieronder.

Aanmelden

Coming up

Bredase Stage Overname

De Kleine Zaal wordt elke keer overgenomen door jonge creatievelingen uit Breda. Op deze avonden komen verschillende culturele, unieke en creatieve initiatieven bij elkaar. Je krijgt de ruimte om jouw concept of idee uit te voeren en voor te stellen aan een breder publiek. Van poëzie tot metal en van kunst exposities tot open mics, bij BSO kan alles!

De BSO is open voor iedereen; zowel gevestigde en beginnende initiatieven zijn welkom. Het proces, ervaring en experiment staan centraal. De BSO heeft als insteek een plek te zijn voor alle jonge makers en bezoekers. Met als doel verbinden, ervaren en experimenteren met verschillende genres, subculturen en thema’s die er bestaan binnen rondom creatief Breda.

Dus heb jij een leuk, uniek, speciaal, sociaal, leerzaam, spannend of fantastisch initiatief, concept of idee? Meld je dan nu aan bij de BSO!

Meld je aan!

Heb jij een leuk idee of concept en wil je dit graag uitvoeren in onze Kleine Zaal? Aanmelden kan hieronder.

Aanmelden

Wall of fame

Hieronder vind je voorbeelden van concepten van initiatiefnemers die jou zijn voorgegaan.