BSO

De BSO

Het culturele clubhuis van MEZZ is twee donderdagen per maand geopend. De Kleine Zaal wordt elke keer overgenomen door een nieuw concept. Op deze donderdagen komen verschillende culturele, unieke en creatieve initiatieven bij elkaar. Je krijgt als conceptmaker/creatieveling/organisatie de mogelijkheid om een avond de organiseren in de Kleine Zaal van MEZZ.

Heb jij een leuk, uniek, speciaal, sociaal, leerzaam, spannend of fantastisch initiatief, concept of idee? Meld je dan nu aan bij de BSO!

Aanmelden

Heb jij een leuk idee of concept en wil je dit graag uitvoeren in onze Kleine Zaal? Aanmelden kan hieronder.

BSO

Persoonlijke info

.

BSO

De BSO wordt twee donderdagen per maand georganiseerd in de Kleine Zaal van MEZZ. De diverse programma’s worden samengesteld door stadsprogrammeur Casper van MEZZ in samenwerking met creatieve initiatiefnemers. Tijdens de BSO wordt de Kleine Zaal volledige overgenomen, de BSO staat daarom voor: De Bredase Stage Overname. 

Bij de BSO krijg je de ruimte om jouw concept of idee uit te voeren en voor te stellen aan een breder publiek. De BSO is open voor iedereen; gevestigde en beginnende initiatieven zijn welkom. Het proces, ervaring en experiment staan centraal. De BSO heeft als insteek een plek te zijn voor iedereen; makers en bezoekers met elkaar te verbinden, te laten ervaren en experimenteren met verschillende genres, subculturen en thema’s die er bestaan binnen en rondom creatief Breda.

Coming up

BSO x The COOK'UP

de BSO maakt plaats voor The COOK’UP. Grijp je kans om jouw barz, beats of muzikale skills te laten horen! Pak de mic of breng je USB mee om achter de draaitafel te kruipen.

Ben jij een producer en ben je benieuwd hoe je beats het doen in een liveshow met een rapper erop? Breng je beats!

Ook dansers zijn van harte welkom om hun talenten te laten zien. De avond staat in het teken van hiphop, maar het zou geen hiphop zijn als er geen ruimte is voor kruisbestuiving voor subgenre’s. Afro, R&B, Dancehall en ander urban talent is ook welkom.