BSO

De BSO

Het culturele clubhuis van MEZZ is twee donderdagen per maand geopend. De Kleine Zaal wordt elke keer overgenomen door een nieuw concept. Op deze donderdagen komen verschillende culturele, unieke en creatieve initiatieven bij elkaar. Je krijgt als conceptmaker/creatieveling/organisatie de mogelijkheid om een avond de organiseren in de Kleine Zaal van MEZZ.

Heb jij een leuk, uniek, speciaal, sociaal, leerzaam, spannend of fantastisch initiatief, concept of idee? Meld je dan nu aan bij de BSO!

Aanmelden

Meld jouw idee of concept nu aan. Aanmelden kan tot en met 6 december.

Concept

Persoonlijke info

.

BSO

De BSO wordt twee donderdagen per maand georganiseerd in de Kleine Zaal van MEZZ. De diverse programma’s worden samengesteld door stadsprogrammeur Casper van MEZZ in samenwerking met BANK15. Tijdens de BSO wordt de Kleine Zaal volledige overgenomen door creatieve initiatiefnemers. De BSO staat daarom voor: De Bredase Stage Overname.

Bij de BSO krijg je de ruimte om jouw concept of idee uit te voeren en voor te stellen aan een breder publiek. De BSO is open voor iedereen; gevestigde en beginnende initiatieven zijn welkom. Het proces, ervaring en experiment staan centraal. De BSO heeft als insteek een plek te zijn voor iedereen; makers en bezoekers met elkaar te verbinden, te laten ervaren en experimenteren met verschillende genres, subculturen en thema’s die er bestaan binnen en rondom creatief Breda.

De realisatie van een concept is onder begeleiding van MEZZ en BANK15.