Praktische info

Stichting MEZZ
Keizerstraat 101
4811 HL Breda

Stuur ons een mail: info@mezz.nl.
Een beller is altijd sneller: +31 (0) 76 515 66 77

Plan je route

Tickets

Hoe werkt het

Via de website van MEZZ koop je jouw tickets voor onze evenementen. Alle gecommuniceerde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Je betaalt veilig via internetbankieren of met je creditcard. Daarna kun je de tickets downloaden uit je account en komen ze binnen op je mailadres.

 

Toegang

Aan de deur biedt je jouw ticket aan. Dit kan zowel op je telefoon of met een geprint ticket. Een barcode kan slechts één keer gescand worden. Zonder geldige barcode heb je geen recht op toegang! Bij twijfel over de juistheid van je bestelling kan om legitimatie worden gevraagd.

Let op: voorkom misbruik van je transactienummer met barcode(s). Hou je nummer en codes strikt privé, zodat anderen dit niet kunnen gebruiken en kopieëren. Na scannen is de barcode niet meer geldig en is ook niet meer na te gaan wie de barcode al gebruikt heeft.

Voorverkoop adressen

Koop je jouw tickets liever niet online?

Koop dan jouw (fysieke) tickets op de volgende locaties:

 • Boxoffice MEZZ, geopend tijdens evenementen
 • Velvet Music – Houtmarkt 163, Breda

Let op: koop nooit via andere ticketsites je tickets, tenzij anders vermeld op onze website. Je loopt het risico dat je teveel betaalt en de kans is groot dat je valste tickets ontvangt. Tickets uit de zwarthandel worden zoveel mogelijk ongeldig gemaakt.

Check altijd voor aanschaf Weet Waar Je Koopt om te kijken of je te maken hebt met een betrouwbare ticketsite.

Podium Cadeaukaart

Je kunt bij MEZZ tickets kopen met je Podium Cadeaukaart. Op dit moment kan de Podium Cadeaukaart enkel worden verzilverd aan de kassa. De boxoffice is geopend tijdens evenementen. Het is niet mogelijk om online de Podium Cadeaukaart in te wisselen.

Bij het kopen van je ticket ga je akkoord met de verkoopvoorwaarden.

Ik kan niet meer gaan

Als je tickets via de website bestelt, betaal je deze ook direct. Het is dus geen reservering. Je kunt de bestelling niet annuleren of ongedaan maken. MEZZ neemt geen gekochte tickets terug.

Wat kan ik met mijn tickets doen als ik niet meer kan?

 • Maak iemand anders blij met je ticket
 • Verkoop je tickets veilig via  TicketSwap

Show is uitverkocht

Als de show is uitverkocht zijn er geen tickets meer beschikbaar. Er is ook geen wachtlijst. Omdat MEZZ geen gekochte tickets terugneemt, kun je het beste TicketSwap in de gaten houden. TicketSwap is de enige veilige manier om tickets te kopen en verkopen. MEZZ en TicketSwap werken samen met Secure Swap. Koop je een ticket via TicketSwap dan ontvang je een ticket op jouw naam met een nieuwe barcode. Op TicketSwap worden tickets altijd gecheckt op echtheid en kunnen geen woekerprijzen gevraagd worden. Echter blijft secundaire koop en verkoop altijd op eigen risico.

Show gecanceld

Als er geen vervangende datum komt voor een show die niet door kan gaan, krijg je het ticketgeld terug. We brengen je altijd vooraf per mail op de hoogte dat de show gecanceld wordt. Daarna wordt het ticketgeld inclusief servicekosten automatisch geretourneerd op de rekening waarmee de tickets gekocht zijn. Na berichtgeving kan het nog enkele dagen duren voordat het geld op de rekening staat.

Heb je nog een retournering open staan? Neem dan even contact op via info@mezz.nl. Dan kijken we graag met je mee. Stuur in dit geval altijd je e-mailadres waarmee de tickets gekocht zijn, ordernummer en de show waar het om gaat mee. Dan kunnen we alle gegevens er gemakkelijk bij zoeken.

Delayed tickets

Als een evenement werkt met ‘delayed tickets’ betekent dit dat je na aanschaf alleen een bevestigingsmail ontvangt. Je ontvangt dan vlak voor het evenement, zo’n 24 uur voor aanvang, een mail met je tickets.

Ik kan toch niet meer gaan, kan ik dan mijn kaart verkopen?

Je kunt via Ticketswap je Sealed ticket verkopen. De nieuwe kaartkopers ontvangt dan een nieuw delayed ticket.

 

Popcafé

Zin in een lekkere kop koffie voorafgaand aan de show? Of juist een goed speciaalbiertje na de show? Het Popcafé is the place to be!

Het Popcafé is een sfeervol café achterin MEZZ waar je voor, tijdens en na de show neer kan ploffen voor een heerlijk biertje, wijn of heerlijke Earth bonenkoffie. Er hangt een prachtig lichtobject ontworpen door Studio Toer en er zijn verschillende zitjes en hoekjes gecreëerd om even lekker neer te ploffen.

Ook zijn er in het Popcafé lockers waar je jouw jas veilig kunt opbergen. Daarna draai je dus zo om en bestel je een drankje aan de bar met je pinpas.

Betalen in MEZZ

MEZZ betaalsysteem

In MEZZ betaal je overal met je pinpas. Betaal je liever met cash geld? Koop dan voor € 2,50 een MEZZ betaalpas die je met cash geld kan opwaarderen. Je betaalt dan met je MEZZ betaalpas aan de bar. Het opwaarderen van de pas en het checken van je saldo kan bij de kassa.

Er is geen restitutie van het bedrag op deze pas mogelijk. De betaalpas is volledig anoniem. Hierdoor is het bij verlies of diefstal niet mogelijk om het resterende bedrag te herleiden of uit te keren.

Hardcups

Let's not make a MEZZ

MEZZ werkt toe naar steeds minder single use plastic. De softcups worden vervangen door hardcups en de kleine waterflesjes zijn uit het assortiment verdwenen. Door de herbruikbare hardcups besparen we samen al zo’n 250.000 single use softcups per jaar. ♻️

Hoe werkt het?

Je bestelt zoals je gewend bent aan de bar. Je bier wordt getapt in een hardcup en je speciaalbier, cola of wijn komen in de daarvoor bestemde hardcups. Op je bon zie je jouw cup als statiegeld.

Is je cup leeg? Lever hem in aan de bar voor een refil of krijg je statiegeld terug. Of doneer je cup in de donatiebakken voor het goede doel. Lees verderop meer over het goede doel.

MEZZ is PIN only; je betaalt het statiegeld in dezelfde betaling als je drankjes en krijgt het statiegeld ook per pin teruggestort. Vergeet je pinpas dus niet. 😉

Goede doel: Talentontwikkeling programma’s MEZZ

Breda zit vol met talent. MEZZ zet zich in om dit talent zich verder te laten ontwikkelen en een podium te geven. Er is al een start gemaakt met Kickstart, BSO en Grote Prijs Breda, maar met het doneren van je beker hopen we dit nog verder uit te kunnen breiden.

Kickstart
Kickstart is dé ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar komen om de week samen in MEZZ om muziek te maken onder begeleiding van een ervaren coach. Het is gratis te bezoeken. Meer weten over Kickstart? Kijk dan op mezz.nl/kickstart.

BSO 
BSO is het culturele clubhuis van Breda. Jonge creatieve initiatiefnemers krijgen de kans om hun eigen concepten uit te voeren en voor te stellen aan een breder publiek. Meer weten over de BSO? Kijk dan op mezz.nl/bso.

Grote Prijs Breda
Het Bredase talent in de stad verdient erkenning en daarom bundelen we de krachten met POB Breda, Poppodium Phoenix Breda, Pier15, Sound Dog en Breda Barst om Bredaas talent het podium te geven dat het verdient. Kijk voor meer info over de Grote Prijs Breda op groteprijsbreda.nl.

Goede doel maart 2024: Honingraad

De Honingraad is in Breda en omgeving hét centrum voor leven met en na kanker. Het centrum ondersteunt mensen met kanker en hun naasten om hun kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te houden of weer op te bouwen. Zij kunnen er terecht voor creatieve en lichaamsgerichte workshops zoals yoga en mindfulness en uiteraard voor een luisterend oor. Ook zijn er regelmatig bijeenkomsten waar je lotgenoten kan ontmoeten. Bij de Honingraad zijn ruim 50 vrijwilligers actief. Meer informatie is te vinden op de website: www.honingraad.nl.

Jouw donatie van € 0,50 per beker draagt al bij aan een nieuwe lotgenotengroep voor jongvolwassenen met kanker.

Huisregels

Om ervoor te zorgen dat jij als bezoeker een zorgeloze vond in MEZZ hebt, zijn er een aantal huisregels. Heb je na het lezen nog vragen? Vraag dan naar de bedrijfsleider of neem contact op via e-mail: info@mezz.nl of telefonisch: +31 (0) 76 515 66 77.

Toegang

 • MEZZ volgt het horeca sluitingstijden beleid van Gemeente Breda; dat betekent dat er na 02.00 uur geen bezoekers jonger dan 18 jaar worden toegelaten.
 • Bezoekers jonger dan 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene (18+).
 • Er wordt geen toegang verleend aan personen die zichtbaar onder invloed zijn van alcohol of drugs.
 • Dieren hebben geen toegang.
 • Geldige legitimatie is verplicht.
 • Je kunt als bezoeker gefouilleerd of gecontroleerd worden bij de toegang. Medewerking daartoe is verplicht.
 • Professionele camera’s met verwisselbare lenzen zijn enkel toegestaan na toestemming van MEZZ.

Verboden

 • Er worden geen alcoholische dranken verstrekt aan personen jonger dan 18 jaar.
 • Binnen MEZZ geldt een wettelijk rookverbod.
 • De handel in soft- en hard drugs is verboden, evenals het gebruik hiervan.
 • Het is verboden messen, wapens, glas, blik of voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden mee naar binnen te nemen. Voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden zoals paraplu’s en selfiesticks moeten verplicht bij de kassa ondergebracht worden.
 • Etenswaren, drank, blik, glazen en bekers mogen niet mee naar binnen en buiten worden genomen.
 • Het is verboden om te stagediven of te crowdsurfen. MEZZ is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan door overtreding van dit verbod.
 • Het is verboden in en rond het gebouw goederen te verhandelen zonder toestemming vooraf van MEZZ.
 • Het is verboden posters in of op het gebouw te hangen en te flyeren in of rond het gebouw zonder toestemming vooraf van MEZZ.

Veiligheid

 • Evenementen in MEZZ worden door middel van camera’s geregistreerd. Bij een bezoek aan MEZZ stem je in met het maken van opnames.
 • Instructies van MEZZ personeel dienen in het belang van de eigen veiligheid direct opgevolgd te worden.

Gedrag

 • Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Onder ongewenst gedrag worden onder andere racistische, fascistische, seksistische, beledigende en discriminerende uitlatingen, ongewenste intimiteiten, hinderlijk en agressief gedrag, vernielingen en geweld verstaan.
  Respect voor medebezoekers, MEZZ personeel en het gebouw is een vereiste.
 • In de directe omgeving van MEZZ wonen veel mensen. Bezorg onze buren bij het naar binnen en buiten gaan geen overlast.

Aansprakelijkheid

 • In diverse ruimtes van MEZZ wordt meer dan 85 dB(A) aan geluid geproduceerd. MEZZ aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de nadelige gevolgen die hierdoor wellicht kunnen optreden aan het gehoor. Oordoppen met muziekfilter zijn te koop aan de barren en in de boxoffice.
 • Het verblijf in MEZZ is geheel op eigen risico.

Algemeen

 • Bij geannuleerde evenementen of evenementen die op een latere datum plaatsvinden wordt entreegeld alleen terugbetaald na inlevering van je geldige ticket.
 • Zonder je ticket als aankoopbewijs geven wij geen geld retour.
 • In MEZZ betaal je overal met je pinpas. Zowel aan de kassa als aan de barren.
 • MEZZ werkt met hardcups met statiegeld. Per hardcup betaal je € 0,50 statiegeld, dat na inlevering terug wordt gepind.
 • Liever betalen met cashgeld of geen pinpas? Aan de kassa kun je een prepaid betaalpas kopen a € 2,50. Deze pas kun je opwaarderen met het gewenste bedrag en is bij elke show in MEZZ te gebruiken. De betaalpas is volledig anoniem. Restitutie van het bedrag op de pas is niet mogelijk.
 • MEZZ beschikt in de Jupiler Zaal over een bewaakte garderobe en lockers. In de Kleine Zaal hebben we geen kluisjes. Hier maak je gebruik van de (onbewaakte) garderobe.
 • Bij overtreding van de huis- en gedragsregels wordt de toegang ontzegd zonder restitutie van entreegeld.

Lockers & garderobe

 • Het meenemen van (grote) tassen en jassen in de zaal is niet toegestaan.
 • Je bent zelf te allen tijden verantwoordelijk voor de spullen in je locker. MEZZ is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van voorwerpen.
 • MEZZ is ten alle tijden bevoegd voorwerpen te weigeren of de locker te openen en de voorwerpen te onderzoeken.
 • Bewaar geen voorwerpen in je locker die een waarde van € 200 overtreffen. MEZZ is onder geen beding aansprakelijk voor schade die voornoemd bedrag overtreft.
 • Na afloop van het evenement worden niet geleegde lockers geleegd en voorwerpen voor maximaal 3 maanden opgeslagen.
 • Bij verlies van je pinpas (je sleutel), kunnen kosten berekend worden. De voorwerpen worden alleen afgegeven als je kunt bewijzen rechthebbende te zijn. Je krijgt de voorwerpen op zijn vroegst na het afloop van het evenement terug.

Disclaimer

MEZZ besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. MEZZ is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet of technische storingen. Alle informatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Bezoekersvoorwaarden

De overige bezoekersvoorwaarden kun je hier downloaden.

ANBI-STATUS

MEZZ is door de Belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Deze ANBI-status geeft donateurs de mogelijkheid een financiële gift van de inkomsten- en de vennootschapsbelasting af te trekken. Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl/giften.

Key partners

MEZZ loves

 • Jupiler
 • Coca Cola
 • ANBI
 • Fonds Podium Kunsten
 • Gemeente Breda
 • I <3 My Ears
 • Kickstart Cultuurfonds
 • het Cultuurfonds

Organisatie

MEZZ is een stichting met een ANBI-status, oftewel een non-profit organisatie met culturele en maatschappelijke doelstellingen. Mezz wordt geleid door een dagelijks bestuur. Dit bestuur delegeert de dagelijkse zakelijke en artistieke leiding aan de directeur die door het bestuur benoemd is.

De directeur van MEZZ is Rik Peters, per 1 september 2023. Rik geeft leiding aan de organisatie, geeft uitvoering aan de strategische (beleids-) plannen en de daaruit voortvloeiende jaarplannen, die door
het bestuur zijn vastgesteld, vertaalt dit in zowel zakelijke als artistieke keuzes en is het gezicht van de organisatie.

Het bestuur bestaat uit 5 benoemde leden en een externe bestuursadviseur a.i. Bij de samenstelling van het bestuur is rekening gehouden met voldoende diversiteit aan expertise/ervaring. Alle bestuursleden zijn benoemd na een open sollicitatieprocedure. Bestuursleden hebben zitting voor een termijn van vier jaar en kunnen, zoals vastgelegd in de statuten, maximaal twee maal herbenoemd worden. Het bestuur heeft een voorzitter, secretaris en penningmeester benoemd. Hieronder een overzicht van de bestuursleden en hun zittingstermijn. Het bestuur handelt naar de
statuten van de stichting en naar de Governance Code Cultuur. In 2023 heeft het bestuur de governance van de organisatie laten beoordelen door een extern bureau.

MEZZ bestaat naast de directeur uit 10-15 medewerkers in dienst, maakt aanvullend gebruik van diensten van zzp’ers en werkt met een pool van 100-150 vrijwilligers die ingezet worden tijdens de activiteiten van MEZZ. Dit betreft in totaal 250-300 activiteiten per jaar. In de samenstelling van het programma handelt MEZZ naar de missie om zowel de aanbieder als ontdekker en aanjager van popmuziek in Breda te zijn, en naar de Fair Practice Code en de Code Diversiteit en Inclusie.

Bestuur MEZZ
 • Mw. Ilona van den Broek (1e termijn, loopt af in december 2025)
 • Dhr. Joost Driessen (1e termijn, loopt af in augustus 2026)
 • Dhr. Jeroen Haamers (1e termijn, loopt af in december 2026)
 • Dhr. Martijn Mulder (1e termijn, loopt af in december 2025)
 • Dhr. Werner Ubachs (1e termijn, loopt af in december 2025)

Het bestuurd wordt sinds oktober 2023 aangevuld met Dhr. Remko Ouwehand, als extern bestuursadviseur.

 

MEZZ & Maatschappij

MEZZ houdt van livemuziek én een veilige en duurzame samenleving. We kijken constant naar automatisering van bepaalde processen, en kijken of we met geringe investeringen iets terug kunnen doen voor onze medemens.

Heb jij nog een super goed idee om een steentje bij te kunnen dragen? Mail die dan gerust naar: info@mezz.nl.

EARTH Coffee

We zijn verheugd te melden dat we een samenwerking zijn aangegaan met het EARTH coffee concept van Mocca d’Or. Deze van origine Bredase koffiebranderij steunt projecten van de EARTH Concepts & de Mocca d’Or foundation. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika.

Green Stages

Poppodia en andere culturele organisaties trekken circa 16 miljoen bezoekers per jaar. Dit biedt niet alleen veel kansen om een boodschap over te brengen, maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee als het gaat om bijvoorbeeld energie en afval. Green Stages streeft proactief naar een duurzame cultuursector. Niet alleen door maatwerk adviezen te leveren, maar ook door mee te denken in nieuwe cross-overs voor deze organisaties zodat nieuwe verdienmodellen ontstaan. Binnen het convenant Green Stages gaan 20 theaters en poppodia in Zuid-Nederland voor een periode van drie jaar gezamenlijk aan de slag met duurzaamheid.

Ben je oké?

MEZZ vindt het belangrijk dat iedereen een leuke tijd heeft. Ongewenst seksueel gedrag is niet oké, ook niet bij concerten of dansavonden. Als je denkt dat iemand wordt lastiggevallen, vraag dan: ‘Ben je oké?’

Zo hebben we allemaal een mooie tijd.

I <3 My Ears

Genieten van muziek doen we veel en graag. Wil je blijven genieten van muziek? Draag dan oordoppen met een muziekfilter en gun je oren af en toe wat rust.

Stagelopen bij MEZZ

Voor stagiaires is MEZZ de ideale plek om hun eerste stappen in het professionele werkveld te maken. Zowel op het gebied van licht en geluid, productie als marketing en communicatie werken diverse stagiaires mee en is MEZZ de plaats om te ontdekken.

Kijk op mezz.nl/werken-bij voor alle beschikbare stageplaatsen.

Vrijwilligers

MEZZ kan niet bestaan zonder de inzet van haar vele vrijwilligers. Van kassa en barmedewerkers tot stagemanagers; zonder vrijwilligers zouden er geen shows in MEZZ plaatsvinden.

FAQ

Heb je een vraag? Grote kans dat je het antwoord hieronder vindt. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op.

Vraagbaak

Ik kwam tickets voor een concert in MEZZ tegen op een andere ticketsite dan MEZZ.nl. Kan ik die gewoon kopen?
Nee, dat kun je beter niet doen.

Onze tickets zijn via internet alleen via onze website te koop. Er zijn veel ticketsites die kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst, zodat jij veel te veel voor je concertkaart betaalt. Vaak zijn deze tickets ook niet geldig.

Op de website www.weetwaarjekoopt.nl staat een lijst van officiële verkopers, foute ticketsites en tips hoe je doorverkoop kunt voorkomen. Tip: Ticketswap is een betrouwbare site waar mensen die verhinderd zijn hun ticket te koop aanbieden.

Kan ik ook tickets reserveren?
Nee, dat kan niet. Tickets zijn alleen te koop via deze website of via een van onze voorverkoopadressen.

Kan ik betalen met een Podium Cadeaukaart (voorheen Theater- en Concertbon)?
Ja, dat kan. Op dit moment is het enkel mogelijk om aan de boxoffice te betalen met de Podium Cadeaukaart. De boxoffice is geopend tijdens evenementen. Meer informatie over de Podium Cadeaukaart vind je op hun website.

Kan ik mijn ticket ook laten scannen vanaf mijn mobiele telefoon?
Jazeker. Sterker nog: we stimuleren het om je tickets vanaf je telefoon te laten scannen. Dat scheelt toch weer een boom. 🌳  Zet voor de ingang het contrast en helderheid van je telefoon op maximaal en zoom in op de barcode.

Ik heb al tickets gekocht, maar nu gaan we toch niet. Wat moet ik doen?
We nemen geen gekochte tickets terug. Je kunt iemand anders blij maken met je ticket. Tip: Ticketswap is een betrouwbare website waar je je ticket te koop kan aanbieden.

Oeps, ik weet mijn wachtwoord niet meer.
Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan op Inloggen rechts bovenaan de pagina. Je kunt de optie ‘Reset wachtwoord’ aanklikken. Er wordt dan een link naar je e-mailadres gestuurd om je wachtwoord aan te passen.

Hoe zit het met mijn privacy?
We behandelen je persoonsgegevens netjes volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens, wat betekent dat jouw gegevens alleen worden gebruikt voor datgene wat beschreven is tenzij anders overeengekomen is. Voor het online kopen van kaarten dien je een profiel aan te maken. Om een bestelling te verwerken hebben we je persoonsgegevens nodig. Je persoonsgegevens worden verwerkt in ons klantenbestand. Je betaalgegevens zijn beveiligd tegen misbruik. Voor je online betaling maken wij gebruik van betaalmethoden die door de banken zijn goedgekeurd en uitgebreid zijn beveiligd. De overige privacy voorwaarden vind je hier.

Kun je naar een optreden in MEZZ als je in een rolstoel zit?
Ons gebouw is rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet. De zaal heeft geen speciale rolstoelplekken. Je kunt het beste even vooraf per mail of telefonisch contact opnemen (minimaal 24 uur van te voren; maandag tot en maandag tijdens kantoortijden), zodat we met je mee kunnen kijken of een bezoek aan MEZZ mogelijk is.

Zijn er zitplaatsen in MEZZ?
MEZZ is een poppodium met staanplaatsen. In de standaardopzet zijn er geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen in de zaal te plaatsen.
Indien een concert in een seated-opstelling plaatsvindt, wordt dit vermeld bij het evenement. MEZZ programmeert ook regelmatig programma op externe locaties als Waalse Kerk en Chassé Theater waar een (semi)seated opstelling mogelijk is. Dit wordt ook vermeld bij het evenement.

Is er een minimumleeftijd voor toegang bij MEZZ?
Nee hoor, we organiseren evenementen voor alle leeftijden. Onder begeleiding van een volwassene (18+) zijn ook bezoekers jonger dan 16 jaar welkom. Voor de avonden waarvoor we wel een minimumleeftijd hebben, wordt dit op deze website expliciet vermeld. Uiteraard wordt er volgens de wettelijke normen geen alcohol verkocht aan jongeren tot 18 jaar. Van de Gemeente Breda mogen we na 02.00 uur geen bezoekers jonger dan 18 jaar meer toelaten.

Heb ik oordoppen nodig in MEZZ?
Het geluid in MEZZ kan heel hard zijn en dat is mogelijk slecht voor je oren. raden we het gebruik van oordoppen aan. Thunderplugs zijn verkrijgbaar voor € 14,50 bij de barren, in het Popcafé en aan de kassa. We houden ons aan de wettelijke norm van maximaal 103 dB. Meer info over gehoorbescherming, geluid en gehoorbeschadiging vind je op de website van I Love My Ears.

Kan ik MEZZ huren?
Jazeker. In MEZZ zijn verhuringen altijd maatwerk. Er zijn daarom ook geen standaardprijzen. Lees meer over de ruimtes in MEZZ huren op de Verhuur-pagina. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Onze band bestaat pas net, waar kunnen we terecht voor advies?
Speciaal voor muzikanten en dj’s uit de omgeving van Breda is er de Stichting Pop Organisatie Breda (POB). Deze stichting ondersteunt muzikale initiatieven. Kijk op de site www.pobsite.nl. Zoek je een oefenruimte in Breda? Kijk dan eens op de site van SoundDog.

We willen met onze band graag bij jullie optreden, hoe pakken we dat aan?
We ontvangen gigantisch veel aanbod van bands en acts. De keuze is reuze! Daarom kunnen niet alle acts een plek krijgen in ons programma. Als je denkt dat je goed op ons podium zou passen of een te gek aanbod hebt, vinden we het fijn als je ons mailt. Dat kan naar programma@mezz.nl met een duidelijke omschrijving van je muziekstijl, ervaring, een korte bio en een link naar je muziek. Stuur geen MP3’s mee! De afdeling programma neemt contact met je op wanneer er interesse is. Beginnende en regionale acts kunnen ook contact opnemen met Pop Organisatie Breda (POB) via info@pobsite.nl