Grote Prijs van Breda 2024
In 2024 vindt de eerste editie van de Grote Prijs Breda plaats. Breda zit vol met talent en daarom is het tijd om een prijs uit te reiken aan Bredaas talent! Dit talent verdient erkenning en daarom bundelen we de krachten met POB Breda, Poppodium Phoenix Breda, Pier15, Sound Dog en Breda Barst om Bredaas talent het podium te geven dat het verdient.

Er zijn twee verschillende categorieën: bands & singer-songwriters en hiphop. Tijdens de voorrondes worden de finalisten uitgekozen door de vakjury. De drie finalisten van de categorie bands & singer-songwriters en de zes finalisten van de categorie hiphop strijden in de finale op zaterdag 2 november in MEZZ om de titel ‘Grote Prijs Breda 2024’. Per categorie is er een prijzenpakket samengesteld met een optreden op de mainstage van Breda Barst, een geldprijs van 1000 euro, een fantastische wisselbeker, twee gratis repetities bij Phoenix, twee gratis repetities bij Sound Dog en een professionele fotoshoot bij een fotostudio.

Bekijk voor meer info over de Grote Prijs Breda en hoe je je kunt aanmelden op de website van de Grote Prijs Breda. Aanmelden kan tot zondag 7 juli.