Woensdag 20 oktober
Langkamer
+ LÖNA
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Folk
  • Indie

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Het uit Bristol afkomstige Langkamer schrijft rustieke folkpareltjes die eeuwenoud klinken, maar desondanks iets fris uitstralen. Met een mix van klassieke country en raadselachtige indie creëert het gezelschap een uniek geluid dat op de een of andere manier even oneerbiedig als serieus is. Zo uit de mouw geschud, lijkt het wel. Na enkele singles en een EP zal het debuutalbum aanstaande septembermaand te verschijnen. Net op tijd dus, voor het viertal in MEZZ de planken betreedt.

LÖNA

Een reis eind 2018 in het Scandinavische landschap bracht twee identieke tweelingzussen uit Nederland op een waardevol idee om de muziekwereld in te stappen. Met invloeden van noordelijke acts als Björk, Vök en Tove Lo werd de act LÖNA geboren. De naam komt vanuit het Zweeds en betekent ‘waardevol’. Donkere popmuziek vormt de basis van de dames, met ijzige synthesizer geluiden en breed galmende gitaren die de sound verder complementeren. Afgelopen zomer hebben ze hun debuut EP uitgebracht en met een deluxe versie in de steigers zijn ze aan een muzikale reis bezig die je graag van dichtbij wilt meemaken.

MEZZ tipt