Vrijdag 20 mei
Ik Zie U Graag
Vrijdag
19:00 (Doors: 18:00)
Jupiler Zaal, Kleine Zaal, Popcafe
19:00 (Doors: 18:00) | Jupiler Zaal, Kleine Zaal, Popcafe

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Belgisch
  • Hiphop
  • Pop
  • Rock

Dit is de editie van Ik Zie U Graag die eigenlijk in 2020 en 2021 zou plaatsvinden

Op vrijdag 20 mei, zaterdag 21 mei en (een cadeautje!) zondag 22 mei presenteert MEZZ hét Belgische festival van Nederland: Ik Zie U Graag. Tijdens dit festival ontdek je een heel weekend lang spannende acts uit de broeierige en bruisende Belgische muziekscène.

In België broeit het in de muziekscene als nooit tevoren en het aanbod is onverminderd groot. We laten je kennismaken met opkomend Belgisch talent en acts die in eigen land al bekendheid hebben.

PROGRAMMA

Compact Disk Dummies, Stikstof, SONS, Black Box Revelation, RAMKOT, Meskerem Mees, Rhea, The Haunted Youth, School Is Cool, Black Leather Jacket, Ruby Grace, Willy Organ, NAFT, Tessa Dixson, Emma Bale, Cocaine Piss, Borokov Borokov, The K., Crooked Steps, EMY, Meltheads, Glauque, Hi Hawaii, Heisa, Multani, Pothamus, Anna Rune en Wolf Vanwymeersch.

Daarnaast is de expositie TYYYPOëzie op het terras te zien en de installatie ‘Scanned Movements’ van beeldkunstenaar Benjamin Verhoeven te zien in de foyer. Op het voorplein staat Le Grand Café, wat het kleinste en gezelligste café is. In de tent op het voorplein vind je de merchandise van de bands en praat popjournalist Willem Jongeneelen met een aantal Ik Zie U Graag acts.

Benieuwd naar de timetable? Kijk dan op de TMSQR-app.

TICKETS

Voor het festival zijn nog slechts enkele tickets te koop.

Scoor hier (indien beschikbaar) je:

LINE-UP

Compact Disk Dummies
Black Box Revelation
School is Cool
Cocaine Piss
Ruby Grace
NAFT
Crooked Steps
EMY
Benjamin Verhoeven
TYYYPOëzie
Le Grand Café

MEZZ tipt