Zondag 22 mei
Ik Zie U Graag
Zondag
16:00 (Doors: 15:00)
Jupiler Zaal, Kleine Zaal, Zijpodium
16:00 (Doors: 15:00) | Jupiler Zaal, Kleine Zaal, Zijpodium

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Belgisch
  • Hiphop
  • Pop
  • Rock

Dit is de editie van Ik Zie U Graag die eigenlijk in 2020 en 2021 zou plaatsvinden

Op vrijdag 20 mei, zaterdag 21 mei en (een cadeautje!) zondag 22 mei presenteert MEZZ hét Belgische festival van Nederland: Ik Zie U Graag. Tijdens dit festival ontdek je een heel weekend lang spannende acts uit de broeierige en bruisende Belgische muziekscène.

In België broeit het in de muziekscene als nooit tevoren en het aanbod is onverminderd groot. We laten je kennismaken met opkomend Belgisch talent en acts die in eigen land al bekendheid hebben.

PROGRAMMA

Compact Disk Dummies, Stikstof, SONS, Black Box Revelation, RAMKOT, Meskerem Mees, Rhea, The Haunted Youth, School Is Cool, Black Leather Jacket, Ruby Grace, Willy Organ, NAFT, Tessa Dixson, Emma Bale, Cocaine Piss, Borokov Borokov, The K., Crooked Steps, EMY, Meltheads, Glauque, Hi Hawaii, Heisa, Multani, Pothamus, Anna Rune en Wolf Vanwymeersch.

Daarnaast is de expositie TYYYPOëzie op het terras te zien en de installatie ‘Scanned Movements’ van beeldkunstenaar Benjamin Verhoeven te zien in de foyer. Op het voorplein staat Le Grand Café, wat het kleinste en gezelligste café is. In de tent op het voorplein vind je de merchandise van de bands en praat popjournalist Willem Jongeneelen met een aantal Ik Zie U Graag acts.

Benieuwd naar de timetable? Kijk dan op de TMSQR-app.

TICKETS

Voor het festival zijn nog slechts enkele tickets te koop.

Scoor hier (indien beschikbaar) je:

LINE-UP

RAMKOT
RHEA
The Haunted Youth
Emma Bale

Emma Bale

Emma Bale start als een fragiel meisje met een akoestische gitaar. Met grote gevolgen. Op haar 17de verjaardag heeft ze – als jongste winnares ooit – een MIA voor Beste Vrouw Solo op de schouw staan. En is ze al eigenares van een rij megahits: ‘All I Want’, ‘Fortune Cookie’ samen met Milow en ‘Run’ dat in de radio edit van Lost Frequencies zit. En toen kwam de grote ommekeer. Bale zorgt tijdens Pukkelpop 2017 voor een verrassing van formaat. In een bomvolle Dancehall vervelt ze in een uur tijd van singer-songwriter tot popprinces in de lijn van Ellie Goulding en Dua Lipa. Op ‘Divide’ laat Emma horen dat haar mixtuur van pop, r&b en elektronica helemaal op punt staat. Tijd om te knallen.

The K.
Hi Hawaii

Hi Hawaii

Twee muzikale levensgenieters brengen popsongs met uitzinnige uitbarstingen. Jens Boutery & Lennart Heyndels brengen een hommage aan het dagelijks leven door middel van zelfironie, eerlijkheid en groots huishouddrama. Hun live-optredens staan bekend als een waanzinnige saus van modulaire analoge synths, pittige samples en ongetemde vocalen bovenop hun in elkaar grijpende bas & drum-vaganza.

Multani
Pothamus
Anna Rune
Benjamin Verhoeven
TYYYPOëzie
Le Grand Café

MEZZ tipt