Zaterdag 11 juli
Verbraak | van Bijnen
Terrasconcert
18:30 (Doors: 13:00)
Popup Terras Breda
18:30 (Doors: 13:00) | Popup Terras Breda
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • terrasconcert

Heb je zin om te New Orleans-en en te genieten van een eenzame Mariachi trompetteur? Met ritmesecties van een draaiorgel, een creamy sousafoon en wilde dobro- en banjogeluiden?

Multi-instrumentalisten Joost Verbraak en Jan van Bijnen komen naar MEZZ voor een terrasconcert met hun uitgekiende mix van blues, New Orleans en bluegrassmuziek.

PopUp Terras Breda
Sinds 21 juni vind je het PopUp Terras Breda op het terras bij MEZZ. Dit zomerse borrelterras is een samenwerking tussen MEZZ en de buren van het Van Coothplein; Bar Le Petit, The Tosti Club en Nouveau Van Ham en wordt gesteund door Koninklijke Horeca Nederland. Elke week ben je van donderdag t/m zondag van harte welkom voor een lekker koud biertje of een heerlijke borrelplank. Als kers op de taart programmeren we elke zaterdagavond en zondagmiddag een bijzondere akoestische act. Het is niet mogelijk om een plekje op het terras te reserveren, dus wil je er graag bij zijn? Kom dan op tijd.

Meer informatie vind je op de website van PopUp Terras Breda. Om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over het terras volg de Facebook-pagina.

Wil je graag meer informatie over het bezoeken van MEZZ in tijden van corona? Lees dan onze FAQ!

MEZZ tipt