Zaterdag 16 november
The Dirty Denims
+ Revölvo
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 8 voorverkoop | € 10 deurverkoop

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hardrock
  • Punk
  • Rock

Happy hardrock waar je blij van wordt! Gecombineerd met rock ’n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. The Dirty Denims zijn live zijn ze op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

“Poepstrakke punk- en hardcore, met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC. Met een stem die ’s zondags aan tafel het vlees snijdt met Joan Jett en Debbie Harry levert podiumbeest Mirjam het herkenbaarst element. Met hun catchy songs weten The Dirty Denims je humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet” aldus de organisatie van Lowlands.

Wat krijg je als je Motörhead, Anthrax, S.O.D. en Billy Idol in een oud whiskeyvat giet, besprenkelt met kerosine en er een kwartet Brabantse rockveteranen en een vlammende eigen sound eroverheen laat jagen? De explosieve no nonsense van Revölvo! Een eigenzinnig samenraapsel van bandleden die hun sporen verdienden bij de roemruchte formaties als Speedcocks, Powerized, Southern Way en Hilton Dive. Een combinatie die bij voorbaat garant staat aan een flinke dosis mentale kortsluiting op het podium, met een stevige en afwisselende set van traag stompende en snel beukende songs! Dus vuisten in de lucht en meebrullen!

MEZZ tipt