Donderdag 20 oktober
St.Arnaud
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Folk
  • folkpop
  • Indie

De prachtige folkpop van St.Arnaud neemt je met vrolijke melodieën mee in thema’s als de dood en angst. Hij deelde eerder al het podium met Basia Bulat, Reuben and the Dark en Lucy Rose. Online heeft hij al een legioen aan fans op YouTube en Spotify uit onder meer Canada, Europa en de VS.

Ook voor zijn nieuwste album ‘Love and the Front Lawn’ zet hij de droevige teksten met blije melodieën voort, maar met een nieuw instrumentaal palet. Bewegend door zelftwijfel, liefhebben, verlaten en verlaten worden, en angstig wegkwijnen door enkele van de beste jaren van iemands leven, is ‘Love And the Front Lawn’ de meest pakkende zelfherinnering om aardiger voor jezelf te zijn, los te laten en te proberen genieten van jezelf. Op dit album werkt hij samen met producer Graham Lessard (Basia Bulat, Timber Timbre), waardoor de textuur en donkere hoeken van de nummers naar voren komen via gladde slide-gitaar en keyboards. De muziek doet je misschien denken aan protestfolk uit de jaren ’60 en vroege indie uit de jaren ’70. Eenvoudig georkestreerd en onberispelijk gecomponeerd, behandelt St.Arnaud thema’s als dood, verlies en veerkracht met sardonische humor en hart-op-de-mouw, kalverliefde eerlijkheid.

“Building on their folk music roots, St. Arnaud have adapted a charming indie-darling quality to their ever-evolving sound at the hand of memorable hooks and anthemic chants. Both heartwarming and pensive, the record is St. Arnaud’s greatest and most emotional accomplishment to date.” – Beatroute

MEZZ tipt