Zondag 17 december
Rosemary’s Sons
16:00 (Doors: 15:00)
Kleine Zaal
16:00 (Doors: 15:00) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • poprock
  • Rock
  • Roots rock

In april van dit jaar bracht de Bredase band Rosemary’s Sons het album ‘Take the day, own the night’ uit. Het was alweer een tijdje geleden dat de roots rockers van zich hebben laten horen. De recensies van de toonaangevende muziekbladen waren unaniem positief met gemiddeld 4 tot 5 sterren. En met de veel gehoorde lovende kritiek dat de toegankelijke en in en in Amerikaanse poprock songs als een klok klinken!

In mei van dit jaar stonden ze in de grote zaal van MEZZ, met als mooie recensie van onze huisrecensent Jeroen Schortemeijer: “Rosemary’s Sons Shinen nog steeds in Mezz”, uiteraard een woordspeling op de hit Shine die de Bredanaars eerder hadden met Ilse de Lange.

De tour, met werk van het nieuwste én de 3 eerdere albums is nog niet afgerond, dus de band -versterkt met Joris Kuys op gitaar, Julien Verveer op bas en Jeroen Ermens op Hammond/piano- komt 17 december nog een keer in Mezz, in de kleine zaal. De show zal enkele andere accenten hebben omdat de heren van plan zijn wat nieuwe ideeën te laten horen als prelude voor het volgende album dat in 2024 gaat uitkomen…

MEZZ tipt