Vrijdag 1 september
Punkrock Riot XL: Undeclinable Ambuscade e.a.
18:00
Jupiler zaal + Kleine zaal
18:00 | Jupiler zaal + Kleine zaal
€18

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Punk
  • Rock

De avonden in de kleine zaal zijn inmiddels een vaste prik binnen de programmering van Mezz. What’s next? Een XL editie uiteraard! Een avond bomvol punkrock georganiseerd samen met onze vrienden en vriendinnen van Punkrock Riot, in zowel de Jupiler als de kleine zaal.

Met trots presenteren wij headliner Undeclinable Ambuscade. Een van de beste homegrown punkbands uit de jaren negentig komt ook gewoon nog even langs Mezz in het kader van hun serie final shows. Na een afwezigheid van enkele jaren, doen de Undeclinables deze zomer nog één laatste tour. De melodische punkrock van de Brabanders bracht ze over heel de wereld en leverde zelfs contracten op bij labels als Epitaph en Roadrunner Records. We gaan oude tijden herleven met hits als “7 Years” en “Trapped”. Missen = spijt krijgen.

The Human Project  (UK) is snel, luid, melodisch en komt uit Leeds. In 2010 is de band opgericht en in die tamelijk korte periode hebben ze een puik imago binnen de Engelse punk scene opgebouwd. En dan vooral omdat het zo’n een strakke en explosieve live act is.

Almeida (UK) komt vanuit de zuidkust van de Uk naar Breda gereisd. Vijf ‘fellas’ die samen opgegroeid zijn, maar ze delen niet alleen hun geboorteplaats. Bovenal hun liefde voor muziek; Progressieve Trash en Melodische hardcore om precies te zijn. 2017 staat in het teken van nieuwe nummers!

New Trash (BE) is de jonge punk band uit Leuven die dit jaar hun eerste schijf uitbracht. Deze werd binnen het punkrock wereldje heel positief onthaald. Zoals het een goede punkband het betaamt, bouwden de heren ondertussen een ijzersterke live reputatie op. Het is inmiddels de hoogste tijd om de wereld te veroveren.

Captain Kaiser (BE); premium Punk since 2016. Een vijfkoppige punkrockband uit de Kempen die fun vrij hoog op hun prioriteitenlijst heeft staan. De ruwe stem van de leadzanger zorgt er gegarandeerd voor je dat je spontaan zin krijgt in een pint.

MEZZ tipt