Zaterdag 26 september
Piece of Pie
The Ultimate Grunge Experience
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 11 soloticket | € 22 duoticket

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Grunge

Piece Of Pie -The Ultimate Grunge Experience- laat de grunge herleven door legendarische platen live te spelen. Daarbij ontbreken de iconische videoclips natuurlijk niet! De grunge scene kwam eind jaren tachtig in volle bloei. Dit als tegengeluid van hairmetal en post-punk. Vanuit Seattle, bakermat van de grunge, braken diverse bands door met een vernieuwend geluid. Deze bands hadden genoeg van de strakke spandex en haarlak. Het waren juist de rauwe gitaren en ongepolijste vocalen die deze nieuwe stroming typeerden!

De band, bekend als Stone Temple Pilots Tribute, neemt je mee op reis door de grunge historie. Ze starten bij het prille begin ontstaan door Seattle’s big four, dan hebben we het natuurlijk over Nirvana, Soundgarden, Alice in Chains en Pearl Jam. Vervolgens door naar invloeden vanuit de rest van de wereld: Stone Temple Pilots, Silverchair en Bush. Natuurlijk vergeten ze de dagen van de post-grunge niet, de tijden dat Puddle of Mud en Foo Fighters doorbraken. Kortom: alle muzikale monumenten binnen dit legendarische genre komen aan bod!

Om deze experience compleet te maken zullen de iconische videoclips tegelijk met de live vertolkingen getoond worden. Een audio – visuele ode aan de grunge!

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt