Vrijdag 23 augustus
Hartslag van de Nacht
EP release Surri
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 7,50
  • Hiphop
  • Rap
Beleef de magie van de nacht met Surri. Dit feest draait volledig om zijn nieuwe EP, 'Hartslag van de Nacht', waarin hij niet alleen zijn kenmerkende beats laat horen, maar ook zijn stem laat schitteren. Al jarenlang betovert Surri zijn publiek met meeslepende muziek en nu neemt hij ons mee op een nieuwe reis met deze bijzondere release.

Naast zijn muzikale optredens is Surri hard aan het werk om zijn YouTube-carrière uit te breiden. Hij deelt exclusieve content, waaronder live streams, studio sessies en persoonlijke momenten, waardoor zijn fans een kijkje achter de schermen krijgen. Kom en vier deze mijlpaal met ons, terwijl we de hartslag van de nacht samen voelen.

Hartslag van de Nacht

Dario Santana

Dario Santana had van jongs af aan het streven naar een hoger doel in zijn bloed. Terwijl hij klusjes deed om geld bij te verdienen, gaf zijn oma hem wijze raad: “Investeren in de toekomst”. Deze woorden zouden Dario de rest van zijn leven begeleiden, vooral toen hij van plan was om zijn zuurverdiende centen aan een Nintendo Gamecube uit te geven. In plaats daarvan kocht hij een laptop en een microfoon, waarmee zijn muzikale avontuur begon.

Dario groeide op in een huis waar een breed scala aan muziek werd gedraaid. Hierdoor ontwikkelde hij de flexibiliteit om zich in elk genre thuis te voelen, van ballads tot trap, sad rap tot afrobeats. Hij kan als een kameleon inspelen op elke stijl. Bovendien heeft Dario Santana met zijn beats tientallen miljoenen streams verzameld, wat zijn succes in de muziekindustrie nog eens onderstreept.

Dario

Henny Puur

Henny Puur is een 21 jarige rapper uit Apeldoorn met veel talent & gevoel voor muziek. Hij is veel in de studio te vinden met veel verschillende rappers/producers uit heel het land om zo zijn netwerken uit te bereiden. Hij rapt over geld, vrouwen en uitgaan maar vanaf dit jaar zal hij meer de commerciële & Internationale kant op gaan. Ook treedt Henny regelmatig op en heeft hij in voorprogramma’s gestaan van onder andere: Henkie T, Cristian D en Kleine John & Chavanté dus Is Henny Puur op je party dan weet je één ding zeker en dat is gegarandeerd een onvergetelijke avond.

Henny Puur

Killa Kevlar

Maak kennis met Killa Kevlar, de getalenteerde rapper uit Breda met Congolese roots, die al jaren zijn stempel drukt op de muziekscene. Bekend om zijn unieke mix van Afro-beats en hoogwaardige rapteksten, heeft Killa Kevlar zichzelf bewezen als een veelzijdig en invloedrijk artiest.

Killa Kevlar werkt nauw samen met zijn rechterhand en producer Dario Santana, die bekend staat om zijn vermogen om elke stijl moeiteloos te beheersen. Dario Santana zorgt voor de muzikale basis waarop Killa Kevlar zijn talent kan laten schitteren.

Met een passie voor muziek die diep geworteld is in zijn Congolese achtergrond, brengt Killa Kevlar een frisse en authentieke sound die zowel in Nederland als internationaal weerklank vindt. Zijn Afro-beats zijn doordrenkt met ritmische complexiteit en melodische rijkdom, terwijl zijn rapteksten worden gekenmerkt door hun diepgang en poëtische kracht.

Killa Kevlar

Tempest Agyiri

Tempest Agyiri, een dynamische 23-jarige YouTuber en artiest, begon zijn inspirerende reis in 2016. Met een ongeëvenaarde passie creëerde hij video’s die de wereld van zijn kijkers kleurden. Naast zijn avonturen op YouTube, liet Tempest zijn muzikale talenten schitteren, waardoor hij de harten van velen wist te raken. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, en zijn doorzettingsvermogen en talent als entertainer maken van elke creatie een meesterwerk.

Tempest

DJ Ori

DJ Ori is een talentvolle artiest van Nigeriaanse afkomst, wiens hart klopt op het ritme van de muziek en wiens ziel doordrenkt is van muzikale passie. Zijn reis als DJ begon tijdens de stille en eenzame dagen van de pandemie, toen de wereld tot stilstand kwam en muziek zijn toevluchtsoord werd. Wat aanvankelijk een manier was om de stilte te doorbreken, groeide al snel uit tot een diepgewortelde passie die hem na de lockdown volledig in haar greep kreeg.

Vandaag de dag vult DJ Ori de nachten met de dynamische klanken van urban, afro, afrohouse, amapiano en R&B. Elke set die hij draait, is een reis en een verhaal, verteld door middel van beats en melodieën. Hij put inspiratie uit zijn rijke culturele erfenis en brengt de onuitputtelijke energie van de dansvloer naar zijn publiek. DJ Ori’s muziek is niet alleen een uiting van zijn artistieke talent, maar ook een viering van zijn Nigeriaanse wortels en een bron van vreugde voor iedereen die naar zijn sets luistert.

DJ Ori

Altijd Chill

Altijd Chill is geen onbekende in de rap scene. De rapper uit Breda heeft jarenlang gedomineerd in freestyle rap battles door het hele land. In 2010 heeft hij de ‘battlecat connect’ EP uitgebracht. Na een periode van relatieve stilte is hij terug met nieuwe muziek.

Altijd Chill

MEZZ tipt