Zaterdag 27 juli
MEZZ x POB Live @ ’t Zoet
Red Valley + Square Two + LOTTE + Kevin Peet
16:00 (Doors: 16:00)
't Zoet
16:00 (Doors: 16:00) | 't Zoet
Gratis
  • mezz on tour
MEZZ en POB bundelen de krachten en brengen deze zomer live performances van lokale bands naar Park 't Zoet! Met deze editie: Red Valley, Square Two, LOTTE en Kevin Peet. Het evenement is gratis te bezoeken.

Red Valley

Nostalgisch, energiek & elektrisch. Dat zijn de woorden die de driekoppige band Red Valley gebruikt om hun door bluesrock geïnspireerde repertoire te omschrijven. Toen drummer Dico Bak eind 2017 begon met het samenstellen van een band, vond hij verwantschap met zanger en bassist Jesse Schut en wierf hij gitarist Soof Zisis aan. Met hun grote idolen, Led Zeppelin en Jimi Hendrix in het achterhoofd, brengt de band vernieuwende zelfgeschreven muziek die doet denken aan de grote rock-‘n-rollbands uit de jaren ’60 en ’70.

Dit jaar stonden ze nog in MEZZ met hun release party voor de EP ‘A Sweet Introduction to Red Valley’. Deze plaat laat zien welke genres ze allemaal kunnen spelen. Van funky pop tot psychedelische blues is het een avontuur voor het oor.

Red valley

Square Two

Square Two is een alternatieve rockband uit Breda die eigen materiaal speelt, met invloeden van onder andere Linkin Park, Nirvana en Sum 41. De band probeert zich niet te beperken tot één specifieke muziekstijl en blend verschillende stijlen tot hun eigen sound. Verwacht een energieke show met catchy hooks en ruige riffs. Het viertal muzikanten brengt later dit jaar hun eerste album uit en kan niet wachten om jullie te zien. Be there or be square!

Square Two

LOTTE

LOTTE is 16 jaar en is al lange tijd bezig met muziek. Zeven jaar geleden is ze begonnen met zingen en later leerde ze ook de piano en gitaar spelen. Daarnaast is ze al vier jaar bezig met het schrijven van haar eigen nummers. Ze is er nu steeds meer mee bezig en hoopt dan ook na de middelbare school naar een muziekopleiding te gaan.

LOTTE

Kevin Peet

Kevin Peet is een jonge singer-songwriter die schrijft om z’n gevoel kwijt te kunnen en laat in zijn nummers zien dat alles er mag zijn. Daarom nodigt hij iedereen uit te komen luisteren naar zijn persoonlijke liedjes, en elk gevoel binnen te laten.

Kevin Peet

MEZZ tipt