Donderdag 25 november
Nirvana
MTV Unplugged
20:00 (Doors: 19:00)
Jupiler Zaal
20:00 (Doors: 19:00) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Grunge
  • Rock
  • Tribute

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de show van Nirvana MTV Unplugged die eigenlijk op 5 maart zou plaatsvinden.

1994, hét jaar dat MTV de akoestische sessie van Nirvana uitzond in hun MTV Unplugged reeks. Een half jaar na de dood van de toen 27-jarige zanger Kurt Cobain. Dit album werd het op-één-na-best verkochte album van de band. De rauwe en opwindende grunge sound was tekenend voor de 90’s. Zo stond de band garant voor een groot aantal legendarische nummers, zoals ‘About A Girl’ en ‘Come As You Are’.

Nu het iconische album zelf 27 jaar oud is staat het uniek muzikaal gezelschap Nirvana MTV Unplugged op om deze plaat live en integraal te brengen. Verwacht een oprecht eerbetoon aan het album (en frontman) waardoor het gezelschap ooit zelf getriggerd werd om hun eerste muzikale stappen te zetten. Het gezelschap bestaat uit muzikanten van The Sore Losers, The Scabs en Lili Grace. Absoluut niet de minste namen dus!

MEZZ tipt