Zondag 30 juli
Maudlin Rich & BB en van Berlo – 3voor12 Clubmiddag
14:30
Mezz terras
14:30 | Mezz terras
gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Folk
  • Singer-Songwriter

3voor12/Breda tekent graag buiten de lijntjes. Wat is er dan leuker dan de traditionele clubavond niet in de kleine zaal te houden maar op het buitenterras van Mezz. Lekker met je bol in het zonnetje op zondag 30 juli luisteren naar de toffe singer-songwriters: BB en Van Berlo en Maudlin Rich.

BB en Van Berlo bestaat uit BB van Waardenburg en Rik van Berlo. Ze spelen akoestische folk met wortels in de VS en Ierland. De harmonische samenzang en de inbreng van multi-instrumentalist BB (gitaar, viool, fluiten, trompet, diatonische accordeon, bluesharmonica en harp) zorgt voor volop variatie. Ga rustig achterover zitten, luister en geniet. BB en Van Berlo spelen deze middag een aantal nummers samen met gastmuzikanten Mees op contrabas en percussionist Peter.

Maudlin Rich is de songwriting output van Antwerpenaar én Liverpudlian Jürgen Wendelen. De voorbije 12 jaar zong hij in UK tribute groep The Smiths Indeed. Tijdens zijn optreden eigen melodieuze, zacht gezongen folk ‘n’ roll composities, maar ook covers van The Smiths en Morrissey.

MEZZ tipt