Vrijdag 1 oktober
Mad Sin
+ Cenobites
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Psychobilly
  • Rockabilly

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de show van Mad Sin die eigenlijk op 29 januari zou plaatsvinden.

De Duitse psychobilly band Mad Sin werd eind jaren 80 opgericht door een fanatiek tweetal: een van school gestuurde jongen (de frontman Koefte Deville) en een net aangeleerde basgitarist. In de beginjaren speelde dit duo in de meest foute kroegen en schimmigste rockzaaltjes in Berlijn. Als complete groentjes tekende Mad Sin in 1988 een record deal. Desondanks werd het debuutalbum ’Chills and Thrills in a Drama of Mad Sins and Mystery’ een klassieker in de psychobilly scene! Door de energieke psycho-punk shows viel de band op in de muziekwereld en breidde Mad Sin zich uit naar vijf man. Dit was een mooie zet, want de mannen zijn nog lang niet uitgespeeld. Een mix van psychobilly, rockabilly, 50’s rock ’n’ roll, country en punk, alsof we nog steeds in de 80’s zijn!

Cenobites

Ze brengen de échte psychobilly al sinds 1994 over de hele wereld. Cenobites feesten overal waar te feesten valt, van Breda tot Los Angeles. Ze pompen de rauwe mix van punk en psychobilly via je gehoorgang naar je aderen. Deze viermansformatie speelt elke show of het de laatste is.

MEZZ tipt