Woensdag 13 juli
Kickstart
19:15 (Doors: 19:00)
Jupiler Zaal
19:15 (Doors: 19:00) | Jupiler Zaal
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Elektronica
  • Hiphop
  • Pop
  • Rock
  • Singer-Songwriter

Ben jij het zat om de hele dag in je eentje muziek te maken op je slaapkamer en wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied? Dan is Kickstart iets voor jou!

Kickstart is dé ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten die nog niet precies weten wat ze hiermee willen doen. Op deze avond leer je meer over instrument beheersing, samenspel en alle andere zaken die bij muziek spelen komen kijken. Onder begeleiding van een enthousiaste coach ga je samen met andere muziekliefhebbers muziek maken! Als je binnenkomt staat er een volledige backline met drumstel, toetsen en versterkers voor je klaar.

Het mooiste van alles is nog: het is gratis en vrijblijvend! Je bepaalt zelf wanneer je begint en weer weg wilt gaan. En wil je alleen even een kijkje komen nemen? Dan mag dat natuurlijk ook!

Deze editie staat de volgende coach voor je klaar:

Anouk van Grunsven

Anouk is 21 jaar en is een vocalist. Ze zal er 8 februari zijn al coach. Ze is de backing vocalist geweest in verschillende bands als de indie-pop band Ar-Jane, de band bij kleinkunstenares Nicci Nova en inval backing vocalist bij ABBA Fever (die coverband die pas op tv te zien was). Daarnaast speelt ze ook piano en focust ze zich nu op het leren van gitaar en bariton ukelele. Zelf maakt en luistert ze veel naar meerstemmige folk singer-songwriters, zoals The Staves.

Ze is al vroeg begonnen als muzikant. Na jaren koor-, zang-, en pianoles begon Anouk met ‘t schrijven van haar eigen songs. Ze ging toen van vrijwilligerswerk (muziek maken voor demente en verstandelijk gehandicapte ouderen) naar het winnen van de Orion Awards op de middelbare school. Bij haar vooropleiding BMEC ging ze pas echt meer spelen op open podia. Hier deed ze meer ervaring op en werd ze aangenomen op de Rockacademie om daar pas echt een vogelvlucht te nemen.

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar en ben je een liefhebber van pop, rock, hiphop, elektronica of singer-songwriters? En heb jij nog niet veel ervaring met het spelen in bandjes of optreden op een echt podium? Kom dan op woensdag 13 juli naar Kickstart in MEZZ!

Aanmelden:

Voer een nummer in van 12 tot 20.

MEZZ tipt