Vrijdag 22 november
Indian Askin
+ Ciao Lucifer
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 14

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Psychedelic
  • Punk
  • Rock

De debuutplaat ‘Sea of Ethanol’ leverde Indian Askin veel op. De gewonnen Edison Award voor beste nieuwkomer is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvinger van de vier rockers. Drie jaar na dat debuutalbum zijn Chino, Jasja, Ferry en Bart klaar voor de volgende ronde. Opvolger ‘Another Round’ verscheen in januari.

De band is de afgelopen jaren naar elkaar gegroeid, zowel op muzikaal als sociaal vlak. Samen hebben ze meegeschreven en gespeeld en het geluid van ‘Another Round’ klinkt daardoor meer volwassen en doordacht met een rijk en gelaagd geluid. En er komt nog veel meer! De nu-punk heeft een heerlijk psychedelisch tintje met een vleugje ’60, ’70 en ’90.

They know how to party en na de show heb jij gegarandeerd de zomer in je bol!

Als je twee beste vrienden met een gitaar en een drumstel in hun rode Peugeo’tje ziet, ben je het voorprogramma van Indian Askin tegengekomen! Het dancepunk duo Ciao Lucifer laat hun nummers kiezen door een strenge commissie van vriendinnen die graag dansen. Wat dan overblijft is vriendschap in geluidsvorm. De hartsgappies nemen een  combinatie van Lo-fi powerpop en een Beatles liedje dat gespeeld wordt op de bruiloft van the Kills door Unknown Mortal Orchestra mee naar MEZZ. Wat je kunt verwachten? Een wilde avond vol met energie waar je spontaan van begint te dansen!

MEZZ tipt