Vrijdag 8 april
Gregory Page
+ Tom Neven
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Country
  • Folk
  • Singer-Songwriter
Dit is de verplaatste show van Gregory Page die eigenlijk op respectievelijk 17 mei in 2020, 30 april in 2021 en 28 oktober in 2021 zou plaatsvinden.
I am the songbird & the worm.’ Gregory Page is een romanticus met een voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoonplaten en gedeukte hoeden. Hij is geboren in Londen en later verhuisd naar San Diego, waar hij begon met het schrijven van gedichten en liedjes. Hij noemt zichzelf een astronaut, Gregory transporteert met zijn muziek naar een andere wereld, een tijdloos universum.
 
De singer-songwriter, dichter en verhaalverteller neemt naast zijn eclectische country en folk muziek een grote zak verhalen mee naar een intieme setting. Zijn charisma komt goed tot zijn recht tijdens zijn liveshows. Deze sfeervolle ervaring mag je niet missen!

Tom Neven

In de luwte van flitsende talentenjachten die doorgaans vluchtige roem opleveren, creëert de Brabantse singer-songwriter Tom Neven zijn eigen universum met ontroerende, minimalistische muziek. Het zijn luisterliedjes, waarbij mensen meegevoerd worden in een roes van melancholie. Live worden ze dan ook prachtig ingekleurd door Tom en zijn band.

Debuutplaat ‘Closer’ betekende de doorbraak voor Tom in 2016. Het leverde hem onder andere optredens op bij Radio 2, zijn tv-debuut bij VPRO’s Vrije Geluiden en een podiumplek op het prestigieuze Naked Song festival.

VPRO’s 3voor12: “Vanaf het eerste nummer breekt Tom Neven door je muur heen en raakt hij je met zijn gezongen verhalen”.

MEZZ tipt