Vrijdag 27 april
Frikantival
J.D. Wilkes with The Legendary Shack Shakers + Fill koffins & more
18:30 (Doors: 18:00)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 18:00) | Jupiler zaal
€15,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Psychobilly
  • Rockabilly

Wantwo Trash! en Mezz vullen de frituurpannen voor een gloednieuwe editie van Frikantival. Country, frikandellen en bier. Heeeeehaaaw!

In speciale bezetting komen The Legendary Shack Shakers naar Mezz. Als J.D. Wilkes with The Legendary Shack Shakers nemen ze je mee op een spannende, maar zeker afwisselende trip door het zompige zuiden met donkere stegen en eeuwige mist vol blues, punk, country en rock. Ze gaan voor een Semi akoestische show, maar maken hierbij wel hun gebruikelijke live reputatie waar.

Zijn het The Cramps op een Brabantse bruiloft? Is het Crazy Cavan op een crematie? The Meteors op je moeders verjaardag? Neen, het is Fill Koffins, het soloproject van Robert L., leadzanger van de Milwaukee Wildmen. Gewapend met een dikke Gretsch, trashy drumkit en tintelende Fender amp maakt deze beukende one-man-outfit strak gepolijste, maar onversneden garagerock ’n roll gecombineerd met gruizige rockabilly exotica, gladgestreken klassiekers en piratenzender instrumentals. Fill Koffins, Another Day in Rock’n Roll Paradise!

Kitty Kitty Tuna is een fuzz rock duo met ex-leden van Drive like Maria. In 2013 besloot ze zich op andere projecten te richten. Robin stortte zich op zijn one-man band: Robbing Banks. En nu is het ook weer tijd om samen herrie te maken. Pakkende nummers met een dikke gitaarmuur en pompende drums. Denk aan Weezer en Smashing Pumpkins.

The Poneymen uit het Waalse Namen heeft er al meer dan 100 shows op zitten de afgelopen jaren. Van Humo’s Rock Rally tot in kleine pubs in Frank, België en Nederland. Ze beschrijven zichzelf als half mens, half pony uit outer space gekomen om surf garage noise te spelen. Kortom; seeing is believing!

Baby Face Nelson, een band uit Utrecht en omstreken die je nacht overhoop gaat halen. Wees voorbereid op een avond vol wilde country, honky-tonk en punkrock waar je oren van gaan wapperen en je lever van gaat klapperen. De liefde voor Johnny Cash, Waylon Jennings en Hank Williams (I en III) worden door een gezamenlijk rock-’n-roll-verleden vertaald in een razende live-act waarbij het bier rijkelijk vloeit en de tent ondersteboven gaat.

 

MEZZ tipt