Zaterdag 13 mei
Ferocious Dog (UK)
+ support
18:30
Jupiler zaal
18:30 | Jupiler zaal
€14

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Punk
  • Reggae
  • Rock
  • Ska

Een kruising tussen The Clash, Dubliners, The Pogues, Dropkick Murphys en Levellers: dat vraagt om een dampend feestje. Laat dat maar aan Ferocious Dog over. De band uit Nottinghamshire mixt Keltische folk met punk, ska, rock en reggae en zette in september 2016 het Valkenberg park al op z’n kop tijdens Breda Barst.

3voor12/Breda schreef over het optreden: “Fans van de band worden Hellhounds genoemd. Vanavond zijn de hellhounds goed vertegenwoordigd. Maar er worden ook veel nieuwe leden in de roedel opgenomen. Het hele veld voor het podium staat te dansen, springen en er wordt luidkeels meegebruld.” Kom op Hellhounds!

De support deze avond is Drunken Dolly. Deze Rotterdamse helden spelen punk met Keltische folk invloeden in de traditie van internationale grootheden als Flogging Molly en Dropkick Murphy’s en zetten alles op alles om er een feest van te maken!

Fooddrops
Dat ze net als volksheld Robin Hood uit het Engelse graafschap Nottinghamshire komen kan geen toeval zijn. Ook de bandleden van Ferocious Dog komen op voor mensen die het financieel zwaar hebben. Daarom roepen ze alle bezoekers van hun Nederlandse concerten op om zoveel mogelijk voedsel mee te nemen om te doneren aan de lokale voedselbank. Denk aan houdbare producten zoals groenten in blik, thee, pasta saus, pasta, zonnebloemolie, tandpasta en wasmiddel. Medewerkers van de lokale voedselbank zijn voor aanvang van het concert aanwezig om de donaties in ontvangst te nemen en, indien gewenst, meer uitleg te geven over het werk wat zij doen.

MEZZ tipt