Vrijdag 31 augustus
Dan Baird & Homemade Sin
+ farstreet
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€17

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Americana
  • Rock
  • Rock-'n'-roll

Dan Baird & Homemade Sin staat vrijdag 31 augustus in Mezz! Altcountry rock pionier en Rock & Roller Dan Baird is bekend geworden als leadsinger en gitarist van The Georgia Satellites en The Yayhoos. Dan’s shows zijn altijd energiek met “balls to the wall rock & roll” en spectaculair waarbij het plezier van het podium spat. Zijn bandleden spelen ook een grote rol bij de geweldige sound van Dan Baird & Homemade Sin. Op de voorgrond speelt onder andere de fenomenale gitarist Warner E. Hodges. Je kent hem als de getalenteerde gitarist van Jason & The Scorchers. De band trekt een breed publiek aan: roots rockers, cowpunkers, americana liefhebbers maar ook hard rockers! De mannen zijn helemaal klaar om de podia te bestormen met hun nieuwste album genaamd ‘Rollercoaster’.

Support komt vanavond van Farstreet:

De bekende Brabantse formatie FARSTREET onder leiding van Frontman gitarist Jasper Verstraaten, brengt bluesrock , stevige boogies, afgewisseld met hier en daar een ballad, op een zeer eigenwijze, dynamische manier, verwant aan de stijl van o.a. Gary Moore, Jimi Hendrix en Rory Gallagher! Gitarist/zanger Jasper Verstraaten heeft in het verleden veel ervaring opgedaan bij diverse bluesjams, en deed al diverse gastoptreden met nationale en internationale artiesten zoals Jan Akkerman, Mike & the Mellotones, Chicago blueslegend Eddy Clearwater en the Juke Joints. Bij deze laatste band ging Jasper regelmatig mee als vast backup gitarist. Farstreet speelt zowel bekend als onbekend, maar ook eigen werk. Opvallend is ook hoe deze mannen een bekend nummer helemaal eigen kunnen maken.

De bezetting bestaat vanaf heden uit :
Keith Pistorius op drums en Gerben Koolen op basgitaar. Deze heren hebben al heel wat ervaring in het Rock en blues scene. Samen zijn ze als een geöliede machine wat perfect aansluit bij de speelstijl van Jasper.

MEZZ tipt