Zondag 25 februari
Daisz
+ Luc Mats
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 16,99

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Singer-Songwriter
Maak kennis met Daisz, een artiest die met haar gevoelige nummers de kracht van muziek en emotionele impact samenbrengt. Als singer-songwriter zet ze de boodschap altijd op de voorgrond, waardoor ze een diepe verbinding creëert met haar luisteraars.

Gedreven door haar achtergrond als psycholoog, weet Daisz als geen ander hoe ze de menselijke emotie kan vangen en vertalen in haar muziek en tekst. Ze gebruikt haar muziek als een instrument voor erkenning en steun voor haar luisteraars.

Op TikTok staat Daisz bekend als Rappende Psycholoog. Door middel van korte rap video’s maakt ze moeilijke thema’s bespreekbaar, waarmee ze veel jongeren een hart onder de riem steekt.

Luc Mats

Luc Mats is een 17-jarige singer-songwriter uit Zwolle die Engelstalige popsongs maakt. Op zijn vijftiende won hij de landelijke finale van het Kunstbende Young Creators Festival in Amsterdam. De jury was lovend over zijn unieke sound en eigen stijl en omschreef hem als ‘Ed Sheeran meets Justin Bieber’.

Hierna volgden diverse festivals, stond Luc op het podium met JP Cooper en was hij de support act voor Sean Koch. Luc is klaar om het grote publiek kennis te laten maken met zijn Engelstalige popsongs en op zondag 25 februari is MEZZ aan de beurt!

Luc Mats

MEZZ tipt