Zaterdag 19 mei
Blaudzun
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€24,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • indiepop

In 2014 stond Blaudzun voor het laatst op ons podium en nu is hij terug! Op de eerste dag van het nieuwe jaar dropte Blaudzun verrassend de aangrijpende nieuwe track ‘_hey now‘. De song is een voorproefje van zijn nieuwe album ‘_UP_‘ dat exact tien jaar na de release van zijn debuutalbum op 13 april verschijnt. Een dag na de release trappen Blaudzun en zijn band een clubtour af met zes shows in Nederland.

Naast de song ‘_hey now’ die door NPO Radio 2 werd verkozen als eerste Topsong van 2018 bevat het album 11 liedjes die zich kenmerken door veelzijdige melodiën, dansbare melancholie, en een intrigerend indiepop geluid met de nadruk op Blaudzun’s onmiskenbare stem.

CUT_ zal het voorprogramma van Blaudzun verzorgen. Het elektronisch duo werd bekend door hun cover van Stromae’s ‘Papaoutai’, dit werd een echte online hit. Sindsdien speelden ze verschillende shows en festivals, waaronder op Lowlands, PITCH en ADE. CUT_ ontwikkeld zich constant en heeft in de laatste jaren video en visuals een belangrijk onderdeel van hun shows gemaakt. Zo proberen ze het hele spectrum van de kunsten te omvatten!

MEZZ tipt