Vrijdag 29 oktober
Blackbird
+ Suzy V - Late show
22:30 (Doors: 22:00)
Kleine Zaal
22:30 (Doors: 22:00) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Americana
  • Folk
  • Singer-Songwriter

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de verplaatste show van Blackbird die eigenlijk op 2 april 2020, 19 november 2020 en 11 maart 2021 zou plaatsvinden.

Geïnspireerd door 90’s rockin’ powerhouses als Sheryl Crow en Alanis Morissette, maar ook door legendes als Joni Mitchell en Fleetwood Mac, schreef Blackbird haar eerste nummers in 2015 op een Berlijns zolderkamertje. Met een oude akoestische gitaar. Het zijn songs over heartbreaks, vrijheid en het verlangen naar het onbekende. Ze zouden zomaar de soundtrack kunnen zijn van een Tarantino-film: rauwe, vintage gitaren en filmische western strijkers gecombineerd met een krachtig, zuiver stemgeluid dat je in de verte doet denken aan Nancy Sinatra. Inmiddels heeft ze al drie NPO Radio 2 Top Songs op zak, speelde al op Pinkpop en op Noorderslag. Ook heeft ze op 13 maart haar debuutalbum uitgebracht. Deze plaat is zeker het luisteren waard!

Suzy V

Suzy V is een Nederlands/Siciliaanse singer-songwriter, opgegroeid in Amsterdam. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze van muziek haar leven wilde maken. Het afgelopen jaar heeft ze samen met Wieger Hoogendorp keihard gewerkt aan haar debuutalbum ‘Sound of the Sea’. Dit album doet tot de verbeelding spreken: Nostalgisch, filmisch, bombastisch en organisch. Het is een combinatie van hedendaagse popmuziek en Siciliaanse folk. Deze dame wil maar één ding: de wereld haar muziek laten horen! Haar nieuwe single Somebody Just Like You is nu uit en 28 juni verschijnt haar debuutalbum Sound of the Sea. In het najaar reist ze het land door met de Popronde.

MEZZ tipt