Vrijdag 24 februari
Batmobile
+ Black Djangos
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock-'n'-roll
  • Rockabilly

In 1983 wordt Batmobile opgericht. Jeroen, Johnny en Eric spelen rockabilly in de hoogste versnelling en met de hardste punch. Een kenmerkend rock ’n roll feest met beukende drums en klapperende contrabas.

40 jaar later, nog altijd in de originele bezetting, is de band een wereldwijd opererende rock & roll machine, altijd trouw aan de oorsprong, nooit bang voor iets nieuws. Eigenlijk hebben deze heren in Breda helemaal geen introductie meer nodig.

In 2023 viert Batmobile haar 40ste verjaardag met een 15e album ‘Brace for Impact’. En zet je maar schrap, want daar moet op gedronken worden met grote hoeveelheden BatmoBeer!

Black Djangos

Black Djangos (NL/D) is een psychedelic surf rock band met een energieke liveshow. Geïnspireerd door the Fuzztones, Dick Dale, The Cramps en Dead Kennedy’s, geven ze een sinistere groove aan de term surfmuziek. De spookachtige sounds en bezwerende vocalen zijn beïnvloed door horror comics en cult movies.

Stilstaan bij een show van Black Djangos is haast onmogelijk, de band voert het publiek automatisch mee op hun trip to planet psychedelica. Gegarandeerd rock & roll!

MEZZ tipt