Zondag 21 juni
Aymar Torres
Terrasconcert
14:00 (Doors: 13:00)
Popup Terras Breda
14:00 (Doors: 13:00) | Popup Terras Breda
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Akoestisch
  • terrasconcert

Aymar Torres woont in Den Haag, maar is een mengelmoes van over de hele wereld. Zo is zijn vader Fries, komt zijn moeder uit Colombia en is hij zelf geboren en getogen op Aruba! Met een liefde voor latin muziek zingt Torres moeiteloos in het Portugees, Spaans, Italiaans, Frans en zelfs Papiaments! Zijn liveoptreden staat gelijk aan een reis naar een warm land en liefde.

Zijn nieuwe song ‘Mainta’ gaat over het wakker worden naast degene van wie je houdt. Afgelopen seizoen gaf hij een feestelijke en energieke blind audition bij The Voice of Holland. Juryleden Ali B, Lil’ Kleine, Waylon en Anouk draaiden hun stoel. Deze auditie gaf Torres kracht en motivatie om door te gaan met het schrijven van eigen songs. Draai jij je stoel op het terras ook om voor dit talenwonder?

PopUp Terras Breda

Vanaf 21 juni opent het PopUp Terras Breda. Dit zomerse terras is een samenwerking tussen MEZZ en de buren van het Van Coothplein; Bar Le Petit, The Tosti Club en Nouveau Van Ham en wordt gesteund door Koninklijke Horeca Nederland. Elke week ben je van donderdag t/m zondag vanaf 15.00 uur van harte welkom voor een lekker koud biertje of een heerlijke borrelplank. Als kers op de taart programmeren we elke zondagmiddag een bijzondere akoestische act. Meer informatie vind je op de website van PopUp Terras Breda. Om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over het terras volg de Facebook-pagina.

Wil je graag meer informatie over het bezoeken van MEZZ? Lees dan onze FAQ!

MEZZ tipt