Zaterdag 23 maart
X-Raiders
+ Freeloader
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine zaal
€10 voorverkoop | €12 deurverkoop

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hardrock
  • Punk
  • Rock-'n'-roll

X Raiders, eerder Rectum Raiders heette, zijn vijf mannen die anno 2018 de ware betekenis van rock-‘n-roll blootleggen. De band laat zich inspireren door rockgoden Judas Priest, Turbonegro en Peter Pan Speedrock. Een vuige mix van alles wat hard, snel en zwaar is, met een keiharde trap onder de gordel.

Hun debuutalbum sleurt je genadeloos in een keiharde moshpit en kruipt de muzikale volwassenheid van de vijf mannen uit zijn schulp. Maar dit is nog niet alles. Verwacht een overdosis high-energy rock-‘n-roll met absurde teksten, intense riffs en onvoorspelbare composities. Het wordt een liveshow vol energie en losbandigheid.

“Dit is echt vet! En als je het kut vindt, dan ga je lekker jazz luisteren.” — Jochem Jacobs (Producer, Ex-Textures)

Freeloader
Deze Bredase band zal punk, hardrock en speedrock in je gezicht smeren! Sinds 2014 brengt Freeloader een onvergetelijk ruwe en stevige performance. Frontman Jasper’s unieke vocals worden versterkt door een massieve krankzinnigheid aan gitaarkabaal en stevige, energieke beats. De muziek kan het best beschreven worden als een luide en zweterige vrijpartij tussen the Offspring, Airbourne en the Hellacopters. Een uitgebreide geschiedenis aan shows, onder meer het openen voor de band Death Alley, gevolgd door de release van Freeloader’s eerste EP ‘Bonneville Bastards’ maakt van de band een ervaren, goed geoliede rock ’N Roll machine.

Dit vierkoppig beest laat je verpletterd achter, zonder bier en hunkerend naar meer…

MEZZ tipt