Donderdag 26 januari
BSO X VV Eigenbelang
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • bso
  • open mic
Op 26 januari maakt het culturele clubhuis van MEZZ, de BSO, plaats voor V.V. EIGENBELANG! Door middel van een open mic trappen ze de poëzieweek af in MEZZ.
Zoals altijd is een open mic de plek waar nieuw literair talent voor het eerst het podium betreedt en gevestigde schrijvers nieuw werk uitproberen. Speciaal voor deze avond neemt V.V. EIGENBELANG vrienden mee om de avond poëtische luister bij te zetten. Verder verzorgen muzikant Berry de Jong en VJ Matunda Groenendijk een performance waarin muziek, beeld, techniek, het gesproken woord en al wat de avond brengt gezamenlijk tot één groot kunstwerk komen.
En alsof dat allemaal nog niet genoeg is zal – op zijn zachtst gezegd – legendarische deejay en producer Frietboer ook aanwezig zijn.

de BSO

Het culturele clubhuis van MEZZ is twee donderdagen per maand geopend. De Kleine Zaal wordt elke keer overgenomen door een nieuw concept. Op deze donderdagen komen verschillende culturele, unieke en creatieve initiatieven bij elkaar. Je krijgt als conceptmaker/creatieveling/organisatie de mogelijkheid om een avond de organiseren in de Kleine Zaal van MEZZ.

MEZZ tipt