Donderdag 10 januari
Tom Petty Tribute
BY DAVE VERMEULEN’S VOLTAGE
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€15,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Tribute

“Music is probably the only real magic I have encountered in my life. There’s not som trick involved with it. It’s pure and it’s real. It moves, it heals, it communicates. And does all these incredible things. – Tom Petty”

Vorig jaar in oktober is helaas de legende Tom Petty op 66 jarige leeftijd overleden. Petty is een groot voorbeeld voor veel artiesten, zo ook voor Dave en zijn mannen! Volgens hen is er te weinig aandacht voor deze bijzondere artiest. Hij is niet alleen voor de Amerikaanse maar ook Europese muziekscene onwijs belangrijk geweest.

Om Petty en zijn muziek volledig eer aan te doen gaat Voltage – met uitgebreide bezetting – in het najaar van 2018 en voorjaar van 2019 de clubs in om een dikke best-of show te geven. Met bekende hits als “Free Fallin'” en “Mary Jane’s Last Dance”, zal het Nederlandse publiek nogmaals genieten van een gepassioneerde band die het ultieme Tom Petty gevoel benadert.

“Petty was een grootmeester in songwriting & performing, samen met zijn Heartbreakers. Mijn muzikale carrière heb ik voor een groot deel aan hem te danken en elke plaat van hem staat in mijn platenkast. It works, connects and celebrate life’s. Let’s return the favor and celebrate his life! – Dave Vermeulen”

Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd. Twee eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, spelen tijdens het na programma van zijn eigen helden Status Quo in de HMH kwamen allemaal voorbij.

MEZZ tipt