Vrijdag 4 november
Tim Knol & The Wandering Hearts
+ Jesperjesper
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Americana
  • Rock
  • Singer-Songwriter

De singer-songwriter Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Fit en fris. Hij bracht de plaat ‘Lightyears Better’ uit, een album over verandering. Het album is een verslag van de afgelopen periode waarin Tim het roer helemaal omgooide en zichzelf opnieuw uitvond. De muziek klinkt gewoon zoals je van Tim Knol gewend bent: same sound, different suit.

Tim komt samen met zijn nieuwe band The Wandering Hearts zijn nieuwe muziek spelen. De shows worden gekenmerkt door de liefde voor americana en rockbands uit de jaren zestig en zeventig met natuurlijk een Tim Knol twist. Op 26 augustus is het vijfde soloalbum ‘Lightyears Better’ verschenen.

JesperJesper

De support wordt verzorgd door de nieuwe band Jesperjesper. Dé nieuwe band rondom Jesper Albers, die je weer kunt kennen als drummer van rockband Paceshifters. Nu schuift Jesper naar de voorgrond als gitarist en zanger en speelt in kleine setting zijn eigen werk, ondersteund door Jim Zwinselman (gitaar/pedalsteel). De debuut EP is nog in de maak, maar een absolute aanrader voor liefhebbers van Ryan Adams, Kurt Vile en Neil Young.

MEZZ tipt