Sat 14 Nov

The Underground Soul Train

Unplugged Koop Tickets
The Underground Soul Train
Jupiler zaal
20:00 (Doors: 20:00)
Ticketinfo
    € 10 solo-ticket | € 20 duo-ticket
Genre
  • brass
  • Disco
  • Funk
  • groove
  • motown
  • Soul
Share

Zaterdag 14 november 2020 vindt de eerste Unplugged editie plaats van The Underground Soul Train en wat zijn we daar super trots op!

Een fantastische, intense live muziek avond in een gezellige corona proof setting!

We hebben 2 top acts geboekt die de soul, funk, groove en brass liefhebbers in Breda en omstreken laten genieten van een enerverende unplugged avond.

Onze vriend van de show en welbekende top dj Naviday ondersteunt ze met de beste funky beats.

De crew heeft er enorm veel zin in en nodigen jullie dus allemaal van harte uit voor deze dikke, dikke unplugged avond in de grote zaal van MEZZ Breda!

Better be there on time, because we’re gonna rock it from the start … !

▬▬▬▬▬▬ LIVE ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

KAY SLICE

SOLID SOUL

▬▬▬▬▬▬ DJ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

NAVIDAY

 

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ