Tickets

Ticketinformatie

Je kunt voor al onze evenementen via onze website kaartjes kopen. Je betaalt veilig via internetbankieren of met je creditcard, zonder extra servicekosten. Daarna ontvang je een e-ticket met barcode per mail, zodat je niet in de rij bij de kassa hoeft te staan bij MEZZ. Je kunt ook tickets kopen bij MEZZ: onze kassa is geopend tijdens activiteiten.

Je ticket wordt aan de toegang gewoon gescand vanaf je telefoon. Printen is dus niet nodig.

Heb je een kaartje gekocht via de website maar kun je niet printen? Noteer dan het transactienummer en ga daarmee naar de kassa. Dan krijg je je toegangsticket met barcode die je kunt laten scannen bij de entree.

De barcode kan slechts één keer gescand worden bij de deur. Zonder een geldige barcode heb je geen recht op toegang! Bij twijfel over de juistheid van je bestelling kan om legitimatie worden gevraagd.

Let op: voorkom misbruik van je transactienummer met barcode(s). Hou je nummer en de barcode(s) strikt privé, zodat anderen dit niet kunnen gebruiken en kopiëren. Na scannen is de barcode niet meer geldig en is ook niet meer na te gaan wie de barcode al gebruikt heeft.

Als je tickets via de site van Mezz bestelt, dan betaal je deze ook direct. Het is dus geen reservering. Je kunt de betaling niet annuleren of ongedaan maken. Mezz neemt geen gekochte tickets terug. Je kunt iemand anders blij maken met je ticket. Tip: Ticketswap is een betrouwbare site om je ticket te koop aan te bieden.

Let op! Koop nóóit via andere ticketsites je tickets, tenzij anders vermeld op onze website. Je loopt het risico dat je te veel betaalt en de kans is groot dat je valse tickets krijgt. Tickets uit de zwarthandel worden zo veel mogelijk ongeldig gemaakt.

Is het concert uitverkocht? Kijk dan op TicketSwap, voor kaarten van fans die verhinderd zijn. Hoewel secundaire verkoop altijd op eigen risico is, kunnen er op deze website geen woekerprijzen gevraagd worden en worden kaarten gecheckt op echtheid.

Voorverkoopadressen

Koop je liever niet online? Dan kun je naast onze kassa tijdens openingstijden ook terecht bij deze voorverkoopadressen:

  • Velvet Music, Tolbrugstraat 12, Breda, (076) 521 25 69

Net als bij andere concertzalen en ticketservices, neemt MEZZ geen gekochte tickets terug. Tenzij het concert verplaatst of afgelast is natuurlijk.

Podium Cadeaukaart

Naar MEZZ met je Podium Cadeaukaart? Dat kan! Het verzilveren van je Podium Cadeaukaart kan op dit moment alleen aan de kassa. De boxoffice is alleen geopend tijdens evenementen.

Bij het kopen van je ticket ga je akkoord met de verkoopvoorwaarden.

Show gecanceld

Het ticketgeld inclusief servicekosten wordt geretourneerd op de rekening waarmee de tickest gekocht zijn. Dit kan tot 12 weken duren na de datum van het gecancelde evenement. In sommige gevallen zijn de bankgegevens geanonimiseerd, in deze gevallen kunnen we het ticketgeld niet automatisch retourneren. In dat geval hebben we een IBAN-nummer en tenaamstelling nodig om het geld handmatig over te maken. In dit geval wordt er per mail contact opgenomen.

Heb je nog een retournering openstaan? Neem dan even contact op met info@mezz.nl. Dan kijken we graag even met je mee. Stuur in dit geval altijd je transactie- of ordernummer en de show waar om het gaat mee, zodat we alle gegevens er gemakkelijk bij kunnen zoeken.