Donderdag 19 september
The Slackers
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal
€ 22,50
  • Reggae
  • Ska
  • Soul
The Slackers vonden elkaar in Brooklyn in 1991 en zijn sindsdien een van de meest opmerkelijke ska bands van New York. Al 33 jaar toert de band de hele wereld rond met hun mix van ska, reggae en soul en hebben ze vijftien albums en talloze singles uitgebracht, van ‘Better Late Than Never’ tot het zelfgetitelde album ‘The Slackers’. In 2022 kwam het laatste album ‘Don’t Let The Sunlight Fool Ya’ uit, dat al snel naar de top van de Amerikaanse Billboard-charts shoot.

Momenteel werken ze aan nieuwe muziek en een remake van hun album ‘Close My Eyes’ ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van het album. The Slackers wisten de afgelopen jaren wereldwijd heel wat harten te veroveren met hun fantastische blazers, rotsvaste ritmesectie en ijzersterke arrangementen. In september is MEZZ aan de beurt!

We’re a cult band. We have some popularity in a lot of places, so we are lucky enough to travel around and see all our friends once a year in this city and that city. Our goal is to grow the cult.

Dave Hillyard.

MEZZ tipt