Vrijdag 18 januari
The Octanes
+ The Don Diego Trio
19:30 (Doors: 19:00)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 19:00) | Kleine zaal
€12

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Blues
  • Rockabilly

Zin in een avondje straight-up avondvullende rockabilly-bash, met twee onvervalste uptempo rockabilly bands? Dan moet je hier zeker bij zijn!

The Octanes is een van de bekendste rockabilly-bands van Amerika. De Octanes spelen voornamelijk origineel materiaal, zwaar geworteld in hillbilly, terwijl het traditionele geluid wordt opgevoerd met ritmes en een groot gitaargeluid. Niet voor niks dat ze genomineerd zijn in 2011 voor Best Americana, Best Roots Rock en Beste Bassist!

Ook Don Diego Trio is van de partij die virtuoze gitaarlikken en rockabilly honky-tonk combineren om hun unieke geluid te creëren. Diego begon in ’94 als lid van de bluesband The Adels, maar die veranderde haar stijl gaandeweg naar rockabilly. Dat zorgde voor optredens in heel Europa. Don Diego deelde het podium en toerde met talloze bekende artiesten zoals BB King, Brian Setzer en The Paladins en speelt zo’n 200 optredens per jaar. Vier jaar geleden besloot hij zich volledig te richten op zijn eigen project ‘the Don Diego Trio’, waarmee hij al zijn muzikale liefdes combineert. Dat betekent vooral rockabilly, maar ook swing, rock en blues.

Kuif in het vet en gaan!

MEZZ tipt