Vrijdag 10 maart
The Glücks (BE) + Jellephant & The Phantoms
20:00
Kleine zaal
20:00 | Kleine zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen

Dit slonzige garagepunkduo is wél de garage uitgekomen. Of nouja, meer er uitgeblazen. Talkin’ bout The Glücks here. Foute slager of tirol maken ze niet, laat je niet in de war brengen. Dit beruchte koppel, bestaande uit Tina en Alek, maakt balorige, fuzzy en ontembare rock. Als een force of nature walst de band je helemaal omver. Met nummers zoals Hightime Sessions en de meer recente single CuCuCuCool, afkomstig van debuutalbum Youth On Stuff snap je waarom de garage niet de eindbestemming was voor The Glücks.

Liefhebbers van The Cramps, The Stooges and Thee Oh Sees zullen hier zeker van gaan smullen.

Jellephant is het alterego van songwriter en multi-instrumentalist Jelle Haagsma. Wat hij graag doet? Mensen laten trippen, maar dan wel volgens de wat meer legale manier. Hij maakt neo-psychedelische shoegaze en lekkere downbeat garage. Met hier en daar een vleugje arabic, is dit zeker een trippende mix.

Jelle was moe van het minimalistische geluid dat hij in zijn eentje kon verzorgen, daarom treedt hij nu op met zijn band, The Phantoms. Zo komt zijn muziek het beste tot zijn recht.

MEZZ tipt