Vrijdag 16 februari
The Bruceband
Darkness On The Edge Of Town 40th anniversary
20:00 (Doors: 19:00)
Jupiler zaal
20:00 (Doors: 19:00) | Jupiler zaal
€17,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • cover
  • Tribute

Darkness On The Edge Of Town 40th anniversary
In 2018 is het precies 40 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn 4e album uitbracht, Darkness on the Edge of Town. Springsteen had er 4 jaar over gedaan om met de opvolger van Born To Run te komen… en wat voor een album! De songteksten en de volwassen thema’s van Springsteen op dit album zijn zeer intens en vol met zelftwijfel. De recensies waren destijds zeer lovend en nog steeds blijft het onder de critici en fans één van zijn meest gewaardeerde albums. 40 jaar later brengt The Bruceband Europe’s no.1 Springsteen Tributeband dit legendarische album van the Boss naar de Nederlandse podia.

The Bruceband
Voor wie de Bruceband nog niet kent, deze band ademt Springsteen. Net als bij de Boss zijn monstershows van dik 3 uur geen uitzondering. The Bruceband viert in 2018 haar 15-jarig bestaan en heeft door de jaren heen vele podia en festivals aangedaan in binnen- en buitenland en zo een reputatie opgebouwd als “the next best thing”. The Bruceband brengt nu live een integrale uitvoering van Darkness on the Edge of Town, aangevuld met het beste van Springsteen.

 

Na de show gaan we nog even door!
Mezz blijft speciaal voor vanavond wat langer open, zodat jullie nog wat kunnen naborrellen en we je misschien nog kunnen verleiden tot een dansje. DJ John Waterman neemt jullie deze avond mee door zijn platenkast.

MEZZ tipt