Fri 17 Dec

The Bruceband

Born To Run - 45+1st anniversary Koop Tickets
The Bruceband
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 23,00 (Normaal)
Genre
  • Folk
  • Rock
  • Tribute
Share

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de verplaatste show van The Bruceband die eigenlijk op 1 mei/15 januari zou plaatsvinden.

In 1975 zag het album ‘Born To Run’ van Bruce Springsteen het levenslicht. Waar de eerste albums nog wat lauwtjes ontvangen werden, betekende deze plaat zijn grote doorbraak. Met hits als ‘Thunder Road’, ‘Jungleland’ en – natuurlijk – de gelijknamige titeltrack staat het album vol onmiskenbare klassiekers. Reden des te meer voor The Bruceband om de inmiddels legendarische plaat 45(+1)  jaar later integraal naar de podia te brengen.

The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Sinds haar oprichting in 2003 heeft Europe’s no.1 Springsteen Tributeband een ijzersterke live-reputatie opgebouwd die gericht is op het zodanig neerzetten van de songs van Springsteen dat bezoekers het gevoel krijgen bij een concert van The Boss te zijn. Shows van meer dan drie uur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. The Bruceband ademt Springsteen en is met recht “as close as it gets”.

Meer in MEZZ