Donderdag 13 oktober
Tangarine
+ Sofia Dragt
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Americana
  • Folk
  • Indie
  • Singer-Songwriter

Dit is de verplaatste show van Tangarine die eigenlijk op 24 maart zou plaatsvinden.

Al sinds 2010 heeft duo Tangarine zich een eigen positie verworven in het Nederlandse muzieklandschap. Met een mix van indie, folk en americana bracht de eeneiige tweeling al vijf albums uit. Dit leverde lovende kritieken, een trouwe fanbase en volle agenda’s op. Laatstgenoemde heeft zich de afgelopen jaren weerspiegeld in boekingen bij vrijwel elk poppodium in Nederland en op festivals als Lowlands en Into The Great Wide Open. Buiten uitgebrachte muziek kregen ze in 2014 nationale bekendheid als huisband in De Wereld Draait Door. Ze vielen erg in de smaak en veroverden de harten van de tv-kijkers.

In februari 2021 hebben de broers gewerkt aan een nieuwe liveshow, waarbij de totaalbeleving raakvlakken met hun nieuwe werk heeft. In de coronaperiode hebben ze hun sound namelijk verder gefinetuned, met een focus op veel dynamiek en aanstekelijke refreinen.

“Je blijft luisteren en ontdekken, een toontje hier, een riedeltje daar; de verrassing ligt in ieder nummer op de loer.” – Leo Wubbolt

Sofia Dragt

Sofia Dragt is een componist, producer, vocalist en pianist. In 2013 won zij de Grote Prijs van Nederland en daarnaast componeert en produceert Sofia voor film en media. Haar single ‘Come Home’ werd bekend door een reclamespotje en datzelfde nummer eindigde op nummer 2 van de Reclamemuziek Top 40 Aller Tijden 2020. Haar liefde voor de Scandinavische landen is goed terug te horen in haar muziek. Haar songs zijn een mix tussen popsongs en cinematische instrumentale stukken. Met Sofia haar muziek beland je in jouw eigen film als je het aanzet.

MEZZ tipt