Sat 11 Jul 2020

Support your locals

hey ho, let’s go
Support your locals
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30)
Ticketinfo
    € 10 soloticket | € 20 duoticket
Genre
  • Alternative rock
  • psychedelische rock
  • Punk
  • Rock
  • Singer-Songwriter
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Artiesten worden hard geraakt door de coronacrisis en kunnen niet wachten om weer op het podium te stralen, daarom organiseert MEZZ deze Support Your Locals avond. We hebben een geweldige line-up met drie knallers van acts voor je klaarstaan. Deze avond geniet je van de muziek van Windup Space, Anne Nederhoed en Johnny Jester. Lees snel verder voor meer informatie!

Windup Space

Windup Space

Windup Space staat met één been in de donkere, sfeervolle alt-rock en met het andere been in de catchy emo-punk. De jongens vertalen hun angst en eenzaamheid naar hoopvolle songs en gooien daar aanstekelijke refreinen bij. Hun rauwe en extreem dynamische sound laat je denken aan emo bands als Biffy Clyro en Black Foxxes. 

De band werd in 2012 opgericht in Oosterhout door zanger en gitarist Menno van Marle, bassist Jesse Kwaks en drummer Steven van Marle. Na de release van de goed ontvangen debuut EP ‘The Only Thing We Have to Fear’ (2016) bouwde de band aan een sterke live reputatie met optredens in onder andere Paradiso, MEZZ, Bibelot en Gebouw-T. Ook werd Windup Space uitgeroepen tot beste rockband van Breda en veroverde de band prijzen bij T strijd, BandBoost en de Kleine Prijs van Nederland.

In 2019 werd het album ‘Shelter’ uitgebracht. Een album over depressies, twijfels en eenzaamheid. De release van dit album leidde onder andere tot festivalshows op Misty Fields en Breda Barst. Ook stonden de jongens hierdoor in het voorprogramma van de Britse band Gender Roles. Met nieuwe singles op de planning pakt Windup Space door en zijn ze meer catchy dan ooit tevoren!


Anne Nederhoed

In 2014 beklom Anne Nederhoed voor het eerst het podium. Vanaf de eerste zin die ze zong was het voor haar duidelijk: hiervoor is ze gemaakt.

De singer-songwriter uit Breda schrijft Engelstalige nummers over alles wat haar raakt en roert in het leven. Liefhebbers van bijvoorbeeld Maaike Ouboter of Lewis Watson zullen zeker ook wegdromen als Anne Nederhoed begint te zingen. Na jarenlang spelen in en om Breda is ze dit jaar eindelijk de studio ingedoken en haar debut single(s) zullen binnenkort uitkomen. Bij Support Your Locals zal Anne deze nummers zeker ook ten gehore brengen.

Heb je het over kleine intieme liedjes, dan heb je het over Anne Nederhoed!


Johnny Jester

Johnny Jester

Johnny Jester is een voltallige rockband uit het zuiden van ons land. Het trio haalt inspiratie uit bands als Kings of Leon en Kensington, maar durft ook de randjes van bijvoorbeeld All Them Witches en Highly Suspect op te zoeken. Zo creëert de band uiterst prettige combinaties tussen garage, neo-psychedelische en progressieve space rock op.

De heren wisten het eerder al te schoppen tot de mainstage van Breda Barst en deelden het podium met o.a. Indian Askin en Navarone.

Tijdens Support your Locals weet Johnny Jester met hun gepassioneerde gitaarspel, vocale vaardigheden en hun grote onderlinge chemie een geweldige show neer te zetten!


Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ