Zondag 14 maart
Stray Train
+ Outside Revelation
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
€ 8,50

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Blues
  • Bluesrock
  • Rock

Dit is de verplaatste show van Stray Train die eigenlijk op 25 april zou plaatsvinden.

De band Stray Train is in 2015 opgericht door een groep ervaren muzikanten uit Ljubljana, Slovenië. De band wilde het publiek graag verwonderen met hun covers van bekende blues rocknummers. Wat begon als dit kleine idee groeide uit tot een enorm avontuur! De band ontwikkelde al snel een eigen stijl en begon met het schrijven van eigen nummers wat resulteerde in de release van hun debuutalbum in januari 2016. Dit album kreeg enorm veel aandacht van Europese muziekexperts, fans en de media. Zo werd het album zelfs benoemd tot Album of the Year!

De vernieuwende en intrigerende aanpak waarmee de band blues en rock met elkaar combineert bracht een frisse wind in de muziekscene van Slovenië en daarbuiten. Ook het tweede album van Stray Train, Blues From Hell – The Legend of the Courageous Five, was een groot succes! Dit album is in Nederland opgenomen bij Wisseloord Studios. De studio waar ook Legendes als Queen, U2 en Depeche Mode hun muziek hebben geproduceerd. Nu komt de band eindelijk terug naar Nederland om ons omver te blazen met de keiharde blues rock waarmee ze al vele publieken hebben verwonderd!

De Bredase rockband Outside Revelation is een muzikale openbaring! Het viertal schrijft aangrijpende teksten met een lekker tempo, bouwstenen uit de jaren 70 en een hoop eigen groove! Hier worden ruige patronen, voelbaar gitaarwerk en een sterk aanwezige stem aan toegevoegd. Je hoort daarbij invloeden van Rival Sons, The Damned Truth en My Midnight Creeps. Kom jij ook naar deze energieke show waarin de keiharde muziek tot in jouw tenen doortrilt? En o ja, stilstaan is natuurlijk geen optie!

MEZZ tipt