Sat 25 Apr

Stray Train

+ Outside Revelation wordt verplaatst
Kleine zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 8,50
Genre
  • Blues
  • Bluesrock
  • Rock
Share

MEZZ houdt de ontwikkelingen rondom de Corona-uitbraak nauwlettend in de gaten en we volgen de adviezen van het RIVM op. Dit betekent dat alle shows tot 1 juni niet door kunnen gaan. Er wordt gezocht naar vervangende data. Gekochte kaarten voor deze verplaatste shows blijven geldig. Kaartkopers ontvangen hierover bericht met meer informatie. Over de mogelijkheid om bij afgelaste concerten je geld terug te krijgen volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn.

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Zodra we meer informatie hebben, komen we bij je terug. We verzoeken je vriendelijk om ons niet per telefoon of mail om meer informatie te vragen.

———

De band Stray Train is in 2015 opgericht door een groep ervaren muzikanten uit Ljubljana, Slovenië. De band wilde het publiek graag verwonderen met hun covers van bekende blues rocknummers. Wat begon als dit kleine idee groeide uit tot een enorm avontuur! De band ontwikkelde al snel een eigen stijl en begon met het schrijven van eigen nummers wat resulteerde in de release van hun debuutalbum in januari 2016. Dit album kreeg enorm veel aandacht van Europese muziekexperts, fans en de media. Zo werd het album zelfs benoemd tot Album of the Year!

De vernieuwende en intrigerende aanpak waarmee de band blues en rock met elkaar combineert bracht een frisse wind in de muziekscene van Slovenië en daarbuiten. Ook het tweede album van Stray Train, Blues From Hell – The Legend of the Courageous Five, was een groot succes! Dit album is in Nederland opgenomen bij Wisseloord Studios. De studio waar ook Legendes als Queen, U2 en Depeche Mode hun muziek hebben geproduceerd. Nu komt de band eindelijk terug naar Nederland om ons omver te blazen met de keiharde blues rock waarmee ze al vele publieken hebben verwonderd!

De Bredase rockband Outside Revelation is een muzikale openbaring! Het viertal schrijft aangrijpende teksten met een lekker tempo, bouwstenen uit de jaren 70 en een hoop eigen groove! Hier worden ruige patronen, voelbaar gitaarwerk en een sterk aanwezige stem aan toegevoegd. Je hoort daarbij invloeden van Rival Sons, The Damned Truth en My Midnight Creeps. Kom jij ook naar deze energieke show waarin de keiharde muziek tot in jouw tenen doortrilt? En o ja, stilstaan is natuurlijk geen optie!

Meer in MEZZ