Donderdag 21 november
Stef Kamil Carlens & band
+ Catbug
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€ 22

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • Rock

Met zijn album ‘Stuck In The Status Quo’ keerde Stef Kamil Carlens in 2017 terug in het popcircuit. Op dit album speelde hij zelf alle instrumenten in en de sound is de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoon oeuvre. Stef Kamil kun je kennen als de bassist van dEUS in de jaren ’90 en als oprichter van Moondog Jr. wat later Zita Swoon werd. Als beeldend kunstenaar, componist en producer heeft hij de gave om je mee te nemen in zijn rijke verbeeldingswereld.

In het najaar verschijnt zijn tweede solo-album en ter ere van dit album staat hij 21 november in Mezz. Met nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire, van melancholisch tot super-funky.

De support komt van Catbug. De nom de plume van Paulien Rondou en winnares van ‘De Zes’, het Antwerpse provinciale pop- en rockconcours. November 2018 bracht ze haar eerste lp ‘Universe’ uit op Illuminine Records. Paulien woont momenteel op een boerderij in Westmalle, de ideale artistieke voedingsbodem voor haar geesteskindjes. ‘Universe’ is een ode aan leegte, eenzaamheid, één worden met de natuur en dromen over berglandschappen. De intieme slaapkameropnames vormen samen een verhaal, een reis door Catbug’s artistieke spinsels van de voorbije jaren. Je waant je meteen op planeet Catbug.

MEZZ tipt