Vrijdag 14 oktober
Speedmobile
+ Dikke Dennis & De Røckers + Puinpoeier
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock

Dé release party van de debuutplaat van Speedmobile. En voor de gelegenheid nemen de heren nog een aantal gasten mee!

Wat gebeurt er als de frontman van de hardst rockende rock & roll/psychobilly band van Nederland Batmobile in een car crash verzeild raakt met de ritmesectie van de hardst rockende rock & roll/garage rockband van Nederland Peter Pan Speedrock? Ongetwijfeld een vlammenzee en een hoop kabaal, waaruit zich een nieuw voertuig laat smeden; SPEEDMOBILE!

Wat in 2018 begon als een eenmalig optreden voor een herdenkingsdienst voor Lemmy met Motörhead klassiekers, is uitgegroeid tot een fulltime band met nieuw eigen materiaal. In 2020 kwam de eerste single ‘Devil Of Rock & Roll’ uit, gevolgd door een self-titled EP. In 2021 kwam de tweede EP ‘Straight off the Farm’ uit, maar dit jaar gaat de band echt los met het verschijnen van het debuutalbum ‘Supersonic Beatcommando’ in oktober.

Dikke Dennis & De Røckers

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock: het was altijd feest met de Dikke. Toen de Speedrockers ermee stopten was het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen: Dikke Dennis & De Røckers! Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk, maar uiteraard kunnen de klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet ontbreken! #Røckon!

Puinpoeier

’s Lands nieuwste rock & roll cliché heet PUINPOEIER. Met Dennis Klootwijk op drums, Joris van den Berg op bas, Viktor Noatschk op gitaar en Yung Huilie op zang zou je kunnen spreken van een bescheiden supergroep, maar zo super is het allemaal niet. Wat PUINPOEIER dan wel is? Nederlandstalige gitaarmuziek zo hard als een sloopkogel met de branie van een afbraakbuurt.

MEZZ tipt