Fri 14 Oct

Speedmobile

+ Dikke Dennis & De Røckers Koop Tickets
Speedmobile
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 17,50 (Normaal)
Genre
  • Rock
Share

Wat gebeurt er als de frontman van de hardst rockende rock & roll/psycobilly band van Nederland Batmobile in een car crash verzeild raakt met de ritmesectie van de hardst rockende rock & roll/garage rockband van Nederland Peter Pan Speedrock? Ongetwijfeld een vlammenzee en een hoop kabaal, waaruit zich een nieuw voertuig laat smeden; SPEEDMOBILE!

Wat in 2018 begon als een eenmalig optreden voor een herdenkingsdienst voor Lemmy met Motörhead klassiekers, is uitgegroeid tot een fulltime band met nieuw eigen materiaal. In 2020 kwam de eerste single ‘Devil Of Rock & Roll’ uit, gevolgd door een self-titled EP. In 2021 kwam de tweede EP ‘Straight off the Farm’ uit, maar dit jaar gaat de band echt los met het verschijnen van het debuutalbum ‘Supersonic Beatcommando’ in oktober.

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock: het was altijd feest met de Dikke. Toen de Speedrockers ermee stopten was het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen: Dikke Dennis & De Røckers! Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk, maar uiteraard kunnen de klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet ontbreken! #Røckon!

Meer in MEZZ