Donderdag 20 juni
Slim Cessna’s Auto Club
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 17,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • gothic
  • Punk
Dertig jaar en honderden liedjes, maar hier eindigen dat doet Slim Cessna’s Auto Club (SCAC) niet. SCAC is de uitvinder van country-gothic; een mix van country, Americana, blues, soul en punk. Met teksten over moord, doodslag, drank en drugs brengen deze mannen een verpletterende live show!

De Amerikaanse countryrockband uit Denver is opgericht in 1992 en staat bekend om hun teksten over apocalyptische en religieuze beelden. Slim Cessna’s Auto Club komt terug op het podium met het tweede deel van hun album ‘Kinnery Of Lupercalia: Buell Legion’. Op dit album is de perfecte balans gevonden tussen studio- en live-geluid, terwijl ze blijven experimenteren en opnieuw uitvinden waar ze trots op zijn om deel van uit te maken; Amerikaanse folk die onder andere banjo, drums, bas, pedal steel gitaar, keyboard en wilde ritmes mengt. Alleen SCAC is in staat om trouw de Buells te vertegenwoordigen en hun hoop en haat, humor en wanhoop.

Slim Cessna zegt: “Ik weet niet waarom ik gekozen ben om voor iedereen hier te spreken, maar ik weet wel dat iedereen zal zeggen: We zijn dankbaar en waarderen elke keer dat we jullie mogen vermaken. We vinden het niet vanzelfsprekend. Het is onze taak om jullie lasten te verlichten en jullie welkom te heten in onze wereld.”

Of course, one of the best things about the Auto Club is that the live versions often differ from their recorded counterparts (subtle to major divergence), and the end result is always fun!

MEZZ tipt