Zondag 13 oktober
Ska Matinee
Mark Foggo + SKAvuiten + SKIPPABEAT
13:30 (Doors: 13:00)
Kleine zaal
13:30 (Doors: 13:00) | Kleine zaal
€ 13 voorverkoop | € 15 deurverkoop

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Ska

Vanmiddag een heerlijk zonnige feelgood ska matinee! De zonnige tunes worden verzorgd door Mark Foggo, SKAvuiten en SKIPPABEAT. Dus poets die schoenen op en kom lekker skanken tijdens deze ska matinee!

Mark Foggo

Ska legende Mark Foggo staat wereldwijd bekend als dynamische zanger en podiumdier. Al sinds 1980 is deze kruising tussen Mr. Bean en Iggy Pop een van de grootste spelers in de ska. Ruim 30 jaar na zijn grote succes ‘Ska Pig’ weet Mark Foggo nog steeds met zijn snelle, harde en energieke feelgood ska te overtuigen.

In april dook Mark Foggo de opnamestudio in voor zijn nieuwe release in september 2019. En zoals Mark Foggo altijd zegt “Dit is nog maar het begin”.

SKAvuiten

Al sinds 2014 een vrolijk dansbare Nederlandse skaband met stevige humor. Het is moeilijk stilstaan met de aanstekelijke refreinen en groovende melodieën van de saxen met daarnaast de onbedwingbare teksten als ‘Fok maar lekker door’ of ‘Kijk eens naar jezelf’. Vorig jaar bracht de band haar eerste EP uit. Met SKAvuiten is het altijd feest!

SKIPPABEAT

SKIPPABEAT is al jaren die energieke Bredase ska-formatie, die elk café, zaal, feesttent of festival op zijn kop weet te zetten met hun ‘rocksteadyreggaepunkwhateverska’. De show is pas geslaagd als het publiek één grote dansende massa is! 3voor12 kopte al eerder “Ska met een hoofdletter, punk met een knipoog, aanstekelijk als een malle”. They’ll see you soon, skanking in front our their stage!

MEZZ tipt