Zaterdag 1 augustus
Savoir Vivre
Terrasconcert
18:30 (Doors: 13:00)
Popup Terras Breda
18:30 (Doors: 13:00) | Popup Terras Breda
Gratis

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • terrasconcert
Helaas heeft MEZZ in overleg met Popup Terras Breda moeten besluiten om alle terrasconcerten in augustus te cancellen. Dit in verband met de oproep vanuit Koninklijke Horeca Nederland aan Breda om kleinschalige evenementen af te gelasten. Om zo verdere beperkingen of een nieuwe sluiting van de gehele horeca in Breda te voorkomen.
 
Je bent natuurlijk wel van harte welkom op ons terras voor een drankje en een borrelplank. Het terras is geopend op vrijdag en zaterdag vanaf 15.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur. Laten we het samen gezellig maken! ☀️

Have a funkin’ great weekend! Probeer maar eens stil te blijven zitten op Savoir Vivre. Deze jonge twintigers laten je de grooves dan ook om de oren vliegen. Ze hebben lak aan genres en doen vooral hun eigen ding. Een veelzijdige sound die van opzwepend en funky, naar ingetogen en puur gaat. Ze zijn geïnspireerd door legendes als George Clinton, Sly, Bootsy Collins en Prince; en grootheden als David Bowie, Tom Waits en Jeff Buckley. Laat je verrassen door de veelzijdige sound die deze band te bieden heeft!

Popup Terras Breda

Vanaf 21 juni opent het PopUp Terras Breda. Dit zomerse terras is een samenwerking tussen MEZZ en de buren van het Van Coothplein; Bar Le Petit, The Tosti Club en Nouveau Van Ham en wordt gesteund door Koninklijke Horeca Nederland. Elke week ben je van vrijdag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur van harte welkom voor een lekker koud biertje of een heerlijke borrelplank. Als kers op de taart programmeren we elke zondagmiddag een bijzondere akoestische act. Meer informatie vind je op de website van PopUp Terras Breda. Om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over het terras volg de Facebook-pagina.

Wil je graag meer informatie over het bezoeken van MEZZ in tijden van corona? Lees dan onze FAQ!

MEZZ tipt