Zondag 2 augustus
Samora
Terrasconcert
14:00 (Doors: 11:00)
Popup Terras Breda
14:00 (Doors: 11:00) | Popup Terras Breda
Gratis

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Funk
  • Pop
  • Reggae
  • Soul
  • terrasconcert
Helaas heeft MEZZ in overleg met Popup Terras Breda moeten besluiten om alle terrasconcerten in augustus te cancellen. Dit in verband met de oproep vanuit Koninklijke Horeca Nederland aan Breda om kleinschalige evenementen af te gelasten. Om zo verdere beperkingen of een nieuwe sluiting van de gehele horeca in Breda te voorkomen.
 
Je bent natuurlijk wel van harte welkom op ons terras voor een drankje en een borrelplank. Het terras is geopend op vrijdag en zaterdag vanaf 15.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur. Laten we het samen gezellig maken! ☀️

Samora heeft een fantastische stem, vol vuur en energie. Zij weet met haar frisse en vrolijke uitstraling en haar enthousiasme binnen no-time ieders hart te stelen. Dat is niet vreemd want Samora, geboren in Paramaribo, is vanaf jongs af aan met muziek bezig en gemaakt om op de planken te staan. Ze staat aan het begin van een mooie carrière.

Samora is namelijk de nieuwste reggae sensatie met dikke meeslepende grooves. Ze brengt een vernieuwend geluid met zich mee, verwacht dus iets heel anders dan de doorsnee reggae. Haar stevige nieuwe sound is uniek en voorzien van moderne soul, funk en pop. Hiermee spreekt ze een breed publiek aan. Ook is ze niet bang om te experimenteren met rauwe randjes bij de ontwikkeling van haar sound, dit maakt haar zo spannend en aantrekkelijk!

PopUp Terras Breda

Vanaf 21 juni opent het PopUp Terras Breda. Dit zomerse terras is een samenwerking tussen MEZZ en de buren van het Van Coothplein; Bar Le Petit, The Tosti Club en Nouveau Van Ham en wordt gesteund door Koninklijke Horeca Nederland. Elke week ben je van vrijdag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur van harte welkom voor een lekker koud biertje of een heerlijke borrelplank. Als kers op de taart programmeren we elke zondagmiddag een bijzondere akoestische act. Meer informatie vind je op de website van PopUp Terras Breda. Om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over het terras volg de Facebook-pagina.

Wil je graag meer informatie over het bezoeken van MEZZ? Lees dan onze FAQ!

MEZZ tipt