Sun 02 Aug

Samora

Terrasconcert Gratis
Samora
Popup Terras Breda
16:00 (Doors: 13:00)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • Funk
  • Pop
  • Reggae
  • Soul
  • terrasconcert
Share

Samora heeft een fantastische stem, vol vuur en energie. Zij weet met haar frisse en vrolijke uitstraling en haar enthousiasme binnen no-time ieders hart te stelen. Dat is niet vreemd want Samora, geboren in Paramaribo, is vanaf jongs af aan met muziek bezig en gemaakt om op de planken te staan. Ze staat aan het begin van een mooie carrière.

Samora is namelijk de nieuwste reggae sensatie met dikke meeslepende grooves. Ze brengt een vernieuwend geluid met zich mee, verwacht dus iets heel anders dan de doorsnee reggae. Haar stevige nieuwe sound is uniek en voorzien van moderne soul, funk en pop. Hiermee spreekt ze een breed publiek aan. Ook is ze niet bang om te experimenteren met rauwe randjes bij de ontwikkeling van haar sound, dit maakt haar zo spannend en aantrekkelijk!

PopUp Terras Breda

Vanaf 21 juni opent het PopUp Terras Breda. Dit zomerse terras is een samenwerking tussen MEZZ en de buren van het Van Coothplein; Bar Le Petit, The Tosti Club en Nouveau Van Ham en wordt gesteund door Koninklijke Horeca Nederland. Elke week ben je van donderdag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur en zondag vanaf 13.00 uur van harte welkom voor een lekker koud biertje of een heerlijke borrelplank. Als kers op de taart programmeren we elke zondagmiddag een bijzondere akoestische act. Meer informatie vind je op de website van PopUp Terras Breda. Om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over het terras volg de Facebook-pagina.

Wil je graag meer informatie over het bezoeken van MEZZ? Lees dan onze FAQ!

Meer in MEZZ